Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Meze Dünyası Defne’de

Yayınlanma Tarihi : 14.12.2022 09:38 Bu haber 147 defa okundu

Seçilmiş en doğal ürünlerle eşsiz lezzetteki soğuk meze çeşitlerinin Defne’deki tek adresi Meze Dünyasında hizmete girdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Meze Dünyası Defne’de

Meze Dünyası, Çekmece Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi Işıksal Apartmanında… Anne-oğul olan Zuhal Aslanyürek ve Canberk Aslanyürek omuz omuza, yürek yüreğe vererek müşterilerine hizmet vermektedir. 

GÜLMEYİ BİLMEYEN DÜKKÂN AÇMASIN

Eğitimci-şair, müzisyen Nebih Nafile ve eşi Sibel Nafile Meze Dünyası’na hayırlı olsun ziyareti yaparak değerlendirmelerini gazetemizle paylaştılar. 

Nafile çiftinin görüşleri şöyle: “Aynı zamanda mekân sahipleri ve işletmeciliğini yapan Canberk Aslanyürek ve kıymetli annesi Zuhal Aslanyürek’in bu işi sırf para kazanmak amacı ile yapmadıklarını gördük. Öyle bir sevgi ile işlerine sarılmışlar ki: insanın aklına şu Çin atasözü geliyor mutlaka. “Gülmeyi bilmeyen dükkân açmasın.” Zuhal Hanım ve oğlu Canberk güler yüzlü işletmeci, gönülleri çok zengin. Meze Dünyası’nın kapısını araladığınızda onlar için temizliğin son derece önemli olduğunu fark edeceksiniz. Eşim ve ben bütün dostlarımıza tavsiyemizdir. Kıymetli dostum rahmetli Sami Aslanyürek’in oğlu genç girişimci Canberk ve annesi Zuhal Hanımın hazırladıkları lezzetleri tadın, deneyin, pişman olmayacaksınız. 

Meze Dünyası, Çekmece Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi Işıksal Apartmanı numara 2 de faaliyetini sürdürmektedir. Yaklaşan yılbaşı ve özel günleriniz için sipariş ve iletişimi 05358787055 numaralı telefondan yapabilirsiniz. Ayrıca instagram adresinden ürünleri ve gelişmeleri takip edebilirsiniz.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol