Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Mersin Erdemli'deki Tesis Hatayspor'a Kasım Ayında Teslim Edilecek

Yayınlanma Tarihi : 26.08.2023 11:59 Bu haber 240 defa okundu

Hatayspor’un, Mersin Erdemli’de çalışmalarını yapacağı antrenman sahalarının yapımı sürüyor. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Mersin Erdemli'deki Tesis Hatayspor'a Kasım Ayında Teslim Edilecek

Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş ile Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz ve yönetim kurulu üyeleri, yapımında sona gelinen tesislerde incelemelerde bulundu. 

Savaş, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, "Şehrimizin umudu Atakaş Hatayspor'umuzun Mersin'de çalışmalarına devam ettiği tesislerde incelemelerde bulunduk. Takımımız, yüzyılın felaketini yaşayan şehrimiz için sahada sergileyeceği performansla hemşehrilerimizin moralini yüksek tutmak amacıyla elinden gelenin en iyisini yapmaya devam edecek.

Buraya çok güzel iki tane saha yapılıyor. Biri sentetik, biri de çim saha olacak. İnşallah Hatayspor, kasım ayının başından itibaren burada antrenman yapmaya başlayacak" diye konuştu.

MERSİNLİ SPORSEVERLERE TEŞEKKÜR

Başkan Savaş, Mersinli sporseverlere de teşekkür ederek, "Mersinli sporseverlere depremin ardından bizi burada misafir ettikleri için teşekkür anlamında kırmızı-lacivert formayla iç saha maçlarına çıkacağız. İnşallah hayırlı olur. Bu tesislerin bize tahsis edilmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Çünkü spor barıştırır, kaynaştırır. Sporun yanında olan herkesin daha çok güzel yanları gelişir ve topluma faydalı insanlar olurlar" diyerek sözlerini tamamladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol