Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Merhum Lütfi Kimyonoğlu’nun Ruhuna Hatmi şerif Okutuldu

Yayınlanma Tarihi : 05.09.2024 07:39 Bu haber 51 defa okundu

Geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yumarak tüm sevenlerini büyük üzüntüye boğan Kimyonoğlu ailesinin kıymetli büyüğü Mehmet Lütfi Kimyonoğlu’nun ruhuna hatmi şerif okutuldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Merhum Lütfi Kimyonoğlu’nun Ruhuna Hatmi şerif Okutuldu

Kızılay Hatay İl Başkanı ve Antakya Belediye meclis üyesi Hüseyin Kimyonoglu’nun babası, HBB Mezarlıklar Müdürü Mustafa Şener’in kayınbabası olan Merhum Mehmet Lütfi Kimyonoğlunun Gülderen mahallesinde bulunan evinde gerçekleşen Hatmi Şerif programına Protokol üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Başkanları, Kanaat Önderleri, Akraba ve sevenleri katılım göstererek Kimyonoğlu ailesinin acısına ortak oldular.Merhum Lütfi Kimyonoğlu’nun Ruhuna Hatmi şerif Okutuldu

Şehrimizin sevilen hocaları tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program hatmi şerif ve yapılan dua ile son buldu.

Programın sonunda Kızılay Hatay İl Başkanı ve Antakya Belediye meclis üyesi Hüseyin Kimyonoğlu, HBB Mezarlıklar Müdürü Mustafa Şener ve aile bireyleri  taziyeleri kabul ettiler.

Merhum Mehmet Lütfi Kimyonoğlu’nun ruhu için okunan Hatmi Şerif’in ve duaların Allah katında kabul olması temennisi ile merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol