Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Melike&Talu Evliliğe Ilk Adımı Attı

Yayınlanma Tarihi : 13.10.2024 06:35 Bu haber 116 defa okundu

Hatay’ın köklü, saygın ve sevilen ailelerinden olan Şaşmaz ve Tekin ailelerinde nişan heyecanı yaşandı. Hatayspor eski başkanlarından iş insanı Mehmet Şaşmaz ve Emine Şaşmaz’ın dünyalar güzeli kızları Melike ile Deprem şehitleri Nevin&Mahmut Tekin çiftinin yakışıklı oğulları Talu muhteşem bir nişan merasimi ile evliliğe ilk adımı attılar.

Paylaş Paylaş Paylaş
Melike&Talu Evliliğe Ilk Adımı Attı

Gardenia Kır Bahçesi ve Düğün Salonunda gerçekleşen nişan merasiminde konukların alkışları arasında salona giriş yapan Melike&Talu çifti ilk dansları ile herkesi büyülediler. Eğlencenin durmaksızın devam ettiği nişan merasiminde akraba ve sevenleri genç çifti bir an olsun pistte yalnız bırakmadılar.Melike&Talu Evliliğe Ilk Adımı Attı

Melike&Talu çiftinin nişan yüzüklerini takan aile büyükleri genç çifte hayırlı olsun diyerek Allah tamamına erdirsin dileklerinde bulundular. Takı merasimi ve Aile bireyleri ile fotoğraf çekiminin sonrasında eğlencenin kaldığı yerden  devam ettiği dillere destan nişan merasiminde genç çift ve sevenleri gönüllerince eğlendiler.

Mutlulukları adeta gözlerinden okunan Melike&Talu çifti mutlu anlarında yanlarında yer alan tüm sevenlerine teşekkür ederek geceyi ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler.

Melike Şaşmaz ve Talu Tekin çiftine hayırlı olsun dileklerimiz ile Allah tamamına erdirsin temennilerimizi gönderiyoruz.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol