Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Meleklerin hırsı galibiyeti getirdi

Yayınlanma Tarihi : 16.02.2017 00:00 Bu haber 694 defa okundu

Euroleague Kadınlar B Grubu mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Macaristan deplasmanında Uniqa Sopron’u normal süresi 66-66 biten maçta üçüncü uzatma periyotunda 95-98 yenmeyi başardı.
OLDUKÇA ÇEKİŞMELİ BİR MAÇ OLDU
Karşılaşmanın geneli başa baş bir mücadeleye sahne oldu. Son 35 saniyesine 64-64 girilen mücadelede Turner’ın faul atışları ile skor bitime altı saniye kala 66-64’e geldi. Son hücumu Bahar Öztürk’e yapılan faul ile iyi değerlendiren temsilcimiz Hatay Büyükşehir Belediyespor skoru 66-66 yapıp maçı uzatmaya taşıdı.
Uzatma dakikalarında da heyecan hiç azalmadı. Bitime 26 saniye kala skor 76-76’ydı ve Uniqa Sopron son hücumu başarılı kullanamayınca maç ikinci uzatmaya taşındı.
İkinci uzatma periyotunda son 40 saniyede ele geçirdiği iki sayılık avantajını kullanamayan Sopron, Hatay Büyükşehir Belediyespor son hücumunu Bahar Öztürk’ün faul atışları ile değerlendirince skoru 87-87’ye getirerek maçı üçüncü uzatmaya taşıdı.
Üçüncü uzatmada bitime 40 saniye kala Bahar Öztürk ile skoru 95-98 yapan Hatay Büyükşehir Belediyespor karşılaşmayı da kazanan taraf oldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Meleklerin hırsı galibiyeti getirdi

MAÇININ EN SKORER OYUNCULARI PARİS İLE BAHAR ÖZTÜRK OLDU

Uniqa Sopron maçında muhteşem bir oyun sergileyen Bahar Öztürk 300 sayı 7 ribaurt, Courtney Paris 33 sayı 28 ribaunt karşılaşmanın en skorer iki oyuncusu oldular.

HATAY BÜYÜKŞEHİR SONU MAÇI HAFTAYA

Hatay Büyükşehir Belediyespor Euroleague ligde son maçını 22 Şubat Çarşamba günü Franans temsilcisi Bourges Basket takımıyla karşılaşacak.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol