Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Melekler Rusyada mağlup

Yayınlanma Tarihi : 13.01.2017 00:00 Bu haber 577 defa okundu

Euroleague Kadınlar B grubunda mücadele eden temsilcimiz Hatay Büyükşehir Belediyespor, Rusya deplasmanında Nadezhda Orenburg takımına 63-54 mağlup oldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Melekler Rusyada mağlup

Karşılaşmaya iyi başlayan Nadezhda Orenburg takımı Mitchell, Zhedik ve Williams'ın kaydettiği basketlerle ilk periyodu 14-8 aldı.

Müsabakanın ikinci periyoduna Zahui'nin üç sayı çizgisinin gerisinden attığı basketle aşılayan Rusya temsilcisi, aynı oyuncunun 13. dakikadaki isabetiyle farkı çift hanelere çıkarttı: 18-8. Mitchell, Williams ve Zahui'nin skorer oyunuyla farkı açan Nadezhda, soyunma odasına 34-17 üstün gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan temsilcimiz Hatay Büyükşehir Belediyespor oldu.

Hatay Büyükşehir Belediyespor, Courtney Paris ve Bahar Öztürk'ün art arda attıkları skorlarla 25. dakikada farkı 10 sayıya indirdi: 36-26. Williams ve Mitchell'in etkili performansıyla rakibinin farkı kapatmasına müsaade etmeyen ev sahibi takım son çeyreğe 47-38 önde girdi.

Mücadelenin son çeyreğine Courtney Paris ve Katsiaryna Snytsina'nın üst üste sağladıkları isabetlerle giren Hatay Büyükşehir Belediyespor, 34. dakikada farkı 5 sayıya kadar indirdi: 49-44. savunma sertliğini arttıran ve Mitchell'in basketleriyle toparlanan ev sahibi takım, 35. dakikada Petrushina'nın atışıyla farkı yeniden çift hanelere taşıdı: 56-44. Periyodun kalan bölümü karşılıklı isabetlerle geçildi ve Nadezhda, sahadan 63-54 galip ayrıldı.

HATAY BÜYÜKŞEHİR HAFTAYA PERFUMERİAS AVENİDA AĞIRLAYACAK

Temsilcimiz Hatay Büyükşehir Belediyespor 19 Ocak Perşembe günü ise kendi saha ve seyircisi önünde İspanya’nın Perfumerias Avenida takımını konuk edecek.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol