Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Mehmet Güzel, Brezilya'dan '10 Numara' Getirecek

Yayınlanma Tarihi : 31.07.2023 09:04 Bu haber 201 defa okundu

Atakaş Hatayspor'un Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel, Brezilya'dan yetenekli bir genç oyuncuyu takıma kazandırmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Mehmet Güzel, Brezilya'dan '10 Numara' Getirecek

Edindiğimiz bilgilere göre, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel'in Hatayspor'a kazandırmayı düşündüğü 20 yaşındaki genç oyuncunun Brezilya'nın Santos takımında forma giydiği öğrenildi.

İsmi sır gibi saklanan genç oyuncuya geçtiğimiz sezon 20 milyon Euro bonservis değeri biçildiği, yaşadığı uzun bir sakatlık dönemi nedeniyle Avrupa'ya transferinin gerçekleşmediği belirtildi.

İyileşen genç oyuncunun Santos takımında yeniden forma giydiği ve yapılan görüşmeler sonucunda Hatayspor'a transferinin yakın bir tarihte imza ile sonuçlanacağı bildirildi.

Brezilya'nın Santos takımında forvet arkasında forma giyen ve ismi gizli tutulan oyuncu ile prensipte anlaşma sağlandığı, kulübüyle olan pürüzlerin giderilmesi ile transferin açıklanması bekleniyor.

GOLCÜ TRANSFERİ İÇİNDE YOĞUN BİR ARAŞTIRMA VAR

Bu arada Hatayspor'un takıma golcü oyuncu kazandırmak için de yoğun bir araştırma yaptığı ileri sürüldü.

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel'in teknik direktör Volkan Demirel ile yaptığı görüşme sonunda Avrupa ve Güney Amerika'dan pivot santrofor için arayışlar başlatıldı.

Görüşme yapılan isimler üzerinde araştırma yapıldığı, önümüzdeki günlerde golcü oyuncunun da açıklanması bekleniyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol