Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Mehmet Akar Aktif Siyasete Hazırlanıyor

Yayınlanma Tarihi : 16.12.2023 10:48 Bu haber 166 defa okundu

6 Şubat’ta Hatay’da meydana gelen ve Asrın Felaketi olarak nitelendirilen depremde adeta yerle bir olan Antakya’nın yeniden ayağa kalkması için elini taşın altına koymaya hazırlanan genç iş insanı Mehmet Akar 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde AK Parti’den aktif olarak siyasete girmeye hazırlanıyor. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Mehmet Akar Aktif Siyasete Hazırlanıyor

2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde mevcutta bulunan siyasetçilerin içerisinde genç insanların da siyasette aktif rol alması için çalışmalarını sürdüren Antakyalı genç iş insanı Mehmet Akar, deprem sonrasında yerle bir olan Antakya’nın yeniden ayağa kalkması ve imar edilmesi için AK Parti’de aktif siyaset yapmaya hazırlanıyor. 

Antakya’nın yeniden ayağa kalkması için mevcutta bulunan siyasetçilerin bilgi, birikim, deneyim ve tecrübelerinden de faydalanılması gerektiğinin altını çizen genç iş insanı Mehmet Akar, “Öncelikle Asrın Felaketi olarak belirtilen 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah bizlere ve ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Başta Antakya’mız olmak üzere birçok şehir depremde yakalandı. Fakat Antakya’mız ise yerle bir oldu. Devletimizin ve vatandaşlarımızın imkanlarıyla yeniden ayağa kalkacağız inşallah. Önümüzdeki yıllarda yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde yerle bir olan ve yeniden yapılanma noktasında çalışmaları süren Antakya’mızın yeniden ayağa kalkması noktasında aktif olarak siyasi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ak Parti’mizin kurulduğu günden bu yana gençlere olan güveni bizlere daha fazla sorumluluk almayı öğütlerken, bizler de bu vizyon ve misyonla hareket ederek doğru ve kararlı bir şekilde geleceğimizi güven altına almaya çalışacağız. Bu vesile ile 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Ak Parti’mizde aktif olarak siyaset çalışmalarımıza başlayacağız. Partimizin üst kurullarının biz gençlere görev vermesi halinde aktif siyasete atılıp, vatandaşlarımızın teveccühleri ile memleketimize hizmet etmeyi kendime görev addediyorum.” dedi. 

MEHMET AKAR KİMDİR?

17 Şubat 1990 tarihinde Hatay’ın Antakya İlçesi’nde dünyaya geldi. Babası emekli, annesi ise ev hanımı olan Mehmet Akar, İlk ve Ortaokulu Turunçlu Merkez İlköğretim Okulu’nda, Lise öğrenimini ise Hacı Ali Nurlu Lisesi’nde okudu. 2008-2009 yıllarında üniversiteye hazırlık süreci için Şanlıurfa’ya giderek, 2009-2012 yılları arasında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fizik Bölümü, 2013-2015 yıllarında ise MKÜ İnşaat Teknolojileri Bölümü’nü okudu. 2013-2015 yılları arasında ise Para ve Sermaye Piyasaları ve Finansal Okur Yazarlık eğitimi aldıktan sonra ilk kez ticarete atıldı. Ticari faaliyetler kapsamında farklı pozisyon ve ölçeklerde inişli çıkışlı yatırımlar yapan iş insanı Mehmet Akar, şuan da Hatay Büyükşehir Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Hali’nde tüccarlık yapıyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol