Hatay Mahalli Haber
MENÜ

MEDENİYETLER KOROSU ABDYE GİDİYOR

Yayınlanma Tarihi : 04.04.2016 00:00 Bu haber 1104 defa okundu

Dünyanın birçok yerinde verdiği konserler ile barış mesajları veren gururumuz Antakya Medeniyetler Korosu Hatay Valiliği, İskenderun 2.Organize Sanayi ve BM Türkiye daimi Büyükelçiliği tarafından organize edilen BM genel kurul salonunda 15 Nisan 2016 ‘da gerçekleşecek konser için Amerika’ya gidiyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
MEDENİYETLER KOROSU ABDYE GİDİYOR

ÖZFIRAT HATAY’IN KÜLTÜRÜNÜ DÜNYAYA GÖSTERECEĞİZ

 Ülkemizin ve şehrimizin yüz akı olan koromuz BM genel kurulunda vereceği konserde Hatay Valiliği tarafından özel olarak diktirilen yeni kostümleri ile katılacak.

BM genel kurulunda gerçekleşecek olan konsere 31 kişilik ekiple gideceklerini ifade eden Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat, BM çatısı altında böyle bir konser verecekleri için hem gurur hem de heyecan duyduklarını dile getirdi.

Özfırat, ”Birleşmiş Milletlerde ilk defa yapılacak olan bu organizasyonda BM Büyükelçilerine şehrimizdeki bir arada yaşama kültürünü gösterip ayni zamanda Hatay’ımızın güzelliklerini anlatacağız. Her konserimizde seslendirdiğimiz birbirinden güzel eserlerimizin yanında bu konserimiz için reperatuarımıza kattığımız eserlerimiz ile dinleyicilere unutulmaz bir konser keyfi yaşatacağız. Bu organizasyonun gerçekleşmesi için desteklerini esirgemeyen başta Hatay Valisi Ercan Topaca olmak üzere İskenderun 2.Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne ve BM Türkiye daimi Büyükelçiliğine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol