Hatay Mahalli Haber
MENÜ

MAZMAN MEDYA GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Yayınlanma Tarihi : 25.06.2016 00:00 Bu haber 2010 defa okundu

Hatay ve çevre bölgelerde sosyo-kültürel yaşama yön veren, özgün keyifler yaratan, gündemi belirleyen ve trend oluşturan güncel yaşam dergisi Loca Mazman Medya Bünyesine girdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
MAZMAN MEDYA GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Kuruluşundan bu yana başarılı çalışmalarıyla medya sektörüne yön veren Mazman Medya Süper Show Radyo (97.3), Dost Fm (90.7), Radyo Akdeniz (89.2), Vivaldi Fm ve Asi Gazetesi ardından Loca Dergisini de bünyesine kattı.  Mazman Medya Bünyesinde faaliyet gösterecek olan LOCA dergisi İçeriğinde, ay boyunca bölgedeki etkinlik ve organizasyonlardan derlenen haber yanı sıra her sayısında yerel kanaat önderleri ile yapılan iş ve sanat dünyasından röportajlar bulunacak.

“LOCA DERGİSİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Konuyla ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Mazman Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Mazmanoğlu: “Hem yerel hem de ulusal bazda güncel yaşamının nabzını tutmaya devam edeceğiz. Mazman Medya bünyesine kattığımız LOCA dergisinin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bu vesile ile büyük bir özveriyle emek veren tüm personel arkadaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol