Hatay Mahalli Haber
MENÜ

MARKA KALİTE VE GÜVENDİR

Yayınlanma Tarihi : 05.04.2016 00:00 Bu haber 1084 defa okundu

Hatay Gönüllüler Konseyi Başkanı Tahir Dönmezer, markalaşmak, içinde bulunduğumuz rekabetçi ortamın temel ihtiyaçlarından birisi olduğuna dikkati çekti.

Paylaş Paylaş Paylaş
MARKA KALİTE VE GÜVENDİR

Dönmezer, yazılı açıklamasında, şunları kaydetti:

“Tüm sektörlerde marka olmanın, bu markayı yukarı taşımanın temel şartı, üretilen işlerin ve ürünlerin kalitesi ve referansıdır. Markalaşmak demek kalite ve güven demektir. Markalaşmanın ikinci temel sorunu ise reklam ve tanıtımdır. Bir ürün veya hizmet ne kadar iyi olursa olsun, insanlar haberdar olmadıkları ve bilmedikleri mal veya hizmeti satın almazlar, talepte bulunmazlar.

EN BÜYÜK EKSİĞİMİZ TANITIM VE REKLAM

Kentler, kültürel olarak cazibe merkezi haline gelmek, büyüme ve kalkınmalarını artırmak, ekonomik olarak canlanmak, diğer kentlerle tercih edilmekte öne çıkarak ayırt edilebilmek için marka olmanın anlamını kavrayarak kimlik arayışına girmişlerdir.

Hatay, bu yönden zengin kültürel değerleri açısından şanslıdır. Ancak tarihi ve kültürel değerler tek başına bir anlam ifade etmez. Bir kentin marka olabilmesi için tüm temel ihtiyaçlarının alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmış olması gerekir.

Son olarak şunu da söylemeliyiz: Yerel yönetimler ve kent sakinlerinin ortak çalışmaları olası olumsuzlukları belirli oranda engelleyecektir. Şayet bu süreç içerisinde kent sakinleri yerel yönetimle uyumlu çalışmaz ve marka kent olmanın kendilerine düşen sorumluluğunu yerine getirmezlerse, projede aksaklıklar yaşanabilir.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol