Hatay Mahalli Haber
MENÜ

MAĞARACIKA SOSYAL MERKEZ

Yayınlanma Tarihi : 14.06.2016 00:00 Bu haber 723 defa okundu

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ilçe genelinde mahallelere sosyal merkezler kuruyor. Sosyal Merkezlerin Mahallelerin genel ihtiyacına cevap vermesi planlanıyor. Başkan Nehir tarafından çalışması başlatılan Mağaracık Sosyal Merkezi yapımı Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle sürüyor. Mülkiyeti Samandağ Belediyesine ait olan mağaracık eski belediye hizmet binası Belediyecilik hizmetleri, sosyal, kültürel spor faaliyetler ile ilgili sosyal merkez yapılmak üzere Büyükşehir Belediyesine oy birliğiyle 3 yıllığına tahsis edilmişti. İmar projesi tamamlanan merkez’in yakın bir zamanda temel inşaat çalışmalarının başlayacağı ifade edilirken önemli bir işlev üstleneceği ifade edildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
MAĞARACIKA SOSYAL MERKEZ

PAŞA: TESİS BÖLGENİN İHTİYACINI KARŞILAYACAK

İmar ve Şehircilik Müdürü Enver Paşa Konuyla İlgili yaptığı açıklamada, ”Samandağ İlçesi Mağaracık mahallesinde bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal merkez tasarlanmıştır. Yapı içerisinde fitness salonu eğitim sınıfları muhtar, zabıta odası 200 metrekarelik taziye, toplantı salonu ve teras bulunmaktadır“ dedi.

TESİSİ BAŞKAN NEHİR AÇACAK

Başkan Nehir Tekebaşı Mahallesi çok amaçlı salonu, Kuşalanı mahallesi çok amaçlı salonu, Huzurlu mahallesi çok amaçlı salonu çalışmalarını tamamladı. Tekebaşı mahallesi çok amaçlı salonunu Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir tarafından ve geniş bir katılımla geçtiğimiz yıl hizmete açmıştı. Yakın bir zamanda Kuşalanı Mahallesi, Huzurlu mahallesi çok amaçlı salonlarının Başkan Nehir tarafından hizmete açılacağı belirtildi.

Samandağ Belediyesinin mülkiyetinde olan eski belde belediye hizmet binalarının gençlik merkezlerine, sosyal merkezlere dönüştürüleceği, toplum yararına olan projelerin yürütüleceği, kadın, yaşlı, engelli, çocuk ve toplumun her kesimini kapsayacak çalışmaların yapılacağı vurgulandı.

 

 

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol