Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Madenboyuspor Tülay Alagöz Ile Anlaştı

Yayınlanma Tarihi : 08.09.2024 08:04 Bu haber 90 defa okundu

Bölgemiz futbol camiasının başarılı ekiplerinden olan Madenboyuspor Futbol Takımı bir ilke imza atarak Teknik Direktörlüğe konusunda oldukça başarılı bir isim olan Tülay Alagöz’ü getirdi. Kadın futbol liglerinde sergilediği başarılı performansların yanı sıra son yıllarda Teknik Direktörlük yaptığı takımlardaki başarıları ile herkesin takdir ettiği isim olan Tülay Alagöz’ün transferi camiada büyük sevinç yarattı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Madenboyuspor Tülay Alagöz Ile Anlaştı

Madenboyu Futbol Takımı, Tülay Hoca ile İlk Hazırlık Maçında Gövde Gösterisi YaptıMadenboyuspor Tülay Alagöz Ile Anlaştı

Madenboyu Futbol Takımı, yeni teknik direktörleri Tülay Hoca yönetiminde çıktıkları ilk hazırlık maçında adeta gol olup yağdı. Rakiplerine karşı üstün bir performans sergileyen takım, sahadan farklı bir galibiyetle ayrıldı. Maç boyunca oyunun kontrolünü elinde tutan Madenboyu, hem hücumda hem de savunmada kusursuz bir oyun ortaya koyarak taraftarlarına umut verdi.Madenboyuspor Tülay Alagöz Ile Anlaştı

Teknik direktör Tülay Hoca'nın oyun anlayışı sahaya tam anlamıyla yansıdı. Özellikle hızlı paslaşmalar ve etkili kanat ataklarıyla rakibi zorlayan Madenboyu, skor tabelasını sürekli olarak lehine çevirdi. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Tülay Hoca, "Oyuncularımın performansından oldukça memnunum. Bu maç bizim için sadece bir başlangıç, daha iyi olacağız" dedi.

Tülay Hoca transferinde büyük emekleri olan Madenboyuspor Futbol Takımı Sportif Direktörü Mehmet Deviren yaptığı açıklamada, “Madenboyuspor’umuzu çok yetenekli bir isime emanet ettik. Ne derece doğru bir hamle yaptığımızı ilk hazırlık maçında oynanan futbol ve atılan bir düzine gol ile görmüş olduk. Tülay hocamız ile çok daha iyi sonuçlar elde edeceğiz inşallah. Konusunda oldukça uzman bir isim olan Tülay Hocamız Madenboyuspor Futbol Takımızın başında yer alacağı gibi Futbol okulumuzdaki tüm yaş kategorierindeki takımlarımıza da destek verecek. Kendisine bölge futbol dünyasının en etkili takımlarından biri olan Madenboyuspor ailesine hoş geldin diyerek başarı dileklerinde bulunuyorum” dedi.

İlk maçında harika bir galibiyet ile merhaba dediği taraftarlarda Tülay Alagöz’ün yönetimini çok beğendiklerinin altını çizerek çok daha iyi maçları izleyeceklerini umut ettikleri Tülay hocalarına başarı dileklerinde bulundular.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol