Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Limakport İskenderun Genel Müdürü Arısoy, İskenderun Basını Ile Buluştu!

Yayınlanma Tarihi : 05.10.2024 05:49 Bu haber 22 defa okundu

Limakport İskenderun Genel Müdürü Gündüz Arısoy, 6 Şubat depremlerinin ardından ilk kez İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyeleriyle bir araya gelerek, limanda meydana gelen hasarlar ve depremin liman faaliyetlerine etkilerini gazetecilere anlattı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Limakport İskenderun Genel Müdürü Arısoy, İskenderun Basını Ile Buluştu!

Arısoy, Limakport İskenderun bünyesinde 250 personel için konteyner kent kurduklarını, ayrıca Antakya, Adıyaman ve Kahramanmaraş'taki depremzedeler için de konteyner kentler inşa ettiklerini belirtti.Limakport İskenderun Genel Müdürü Arısoy, İskenderun Basını Ile Buluştu!

Depremin ardından limanın gelirlerinde önemli bir düşüş yaşandığını ifade eden Arısoy, toparlanma çalışmaları yürüttüklerini vurguladı. Bölgenin lojistik durumu, Hassa Tüneli ve Limanın potansiyeli ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Limakport İskenderun Genel Müdürü Arısoy, İskenderun Basını Ile Buluştu!

 İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve gazeteciler, salon toplantısının ardından Limakport sahasında kısa bir gezinti yaparak limanın durumu ile ilgili bilgi aldılar. Günün anısına çekilen toplu fotoğrafla program sona erdi.

Toplantıda, bölgedeki toparlanma süreci ve Limakport’un gelecekteki planları da ele alındı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol