Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Liderliği Geri Aldık

Yayınlanma Tarihi : 02.11.2022 09:14 Bu haber 345 defa okundu

İskenderunspor tesislerinde basın mensuplarına hafta sonu oynadıkları Kastamonu maçının değerlendirmesini yapan Turuncu-Mavili Kulübün Başkanı Hakan Bolat, alınan galibiyetin çok önemli olduğunu ve bu konuda güzel futbol oynayarak 4 gol atan takımını tebrik etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Liderliği Geri Aldık

Pazar günü Hatay Yeni Stadında Kastamonu ile oynadıkları karşılaşmanın geneline baktıklarında, maçtan çok hakem performansının çok kötü olduğuna da işaret eden Kulüp Başkanı Bolat “Bariz bir metre içeri giren golümüz hakem tarafından verilmedi. Bu maçta galip gelmeseydik, ciddi haklarımız yenmiş olacaktı. Ama oyunun genelinde biz iyi oynadık. İyi bir futboldan sonra galibiyet geldi, ilk defa bu sezon 4 gol attık. İyiyiz, mutluyuz” dedi.

İNŞALLAH DAHA İYİ OLACAĞIZ, LİDERİZ

Maça gelen taraftarlarına da teşekkür eden Kulüp Başkanı Bolat “Gündüz maçı olduğu zaman taraftarlarımız daha fazla geldi, takımımızı çok iyi desteklediler, maçın başından sonuna kadar. İnşallah daha iyi olacağız, bugün itibariyle puan farkıyla lideriz. Geçen hafta averajla ikinciydik, bu hafta da iki puan farkıyla lideriz. Bana göre çok iyi yerdeyiz. Şu anda Türkiye liglerinde en fazla puan alan takımıyız” diye konuştu.

LİDERLİĞİ BIRAKMAK GİBİ NİYETİMİZ YOK

Ankara Demirspor maçının da çok önemli olduğunu, ayrıca maçın cumartesi günü oynanacağına değinen Başkan Bolat, “Ankara’ya gideceğiz, Ankara Demirspor çok dinamik bir takım. Kolay bir maç olmayacak, elimizden gelinin en iyisini yapacağız. Üç puan için çıkacağız maça, liderliği bırakmak gibi bir niyetimiz yok. Hem Ankara Demir spor hem de bundan sonraki hafta Kocaelispor maçı çok önemli. Türkiye’de en önemli maçlardan biri olacak gelecek hafta Pazar günü. Kocelispor’un da en az bin kişi taraftarı da gelecek, harika bir maç olacak” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol