Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Lider gitti lider döndü

Yayınlanma Tarihi : 11.11.2016 00:00 Bu haber 827 defa okundu

2016-2017 Futbol Sezonu Hatay Süper Amatör liginde mücadele eden Armutlu Spor, başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Lider gitti lider döndü

Haftalar öncesinde liderliğe yükselen ve Play-Off yolunda emin adımlarla ilerleyen Armutlu Spor, Dörtyol'da oynanan karşılaşmada Dörtyol Esnaf Spor'u 3-1 mağlup ederek bir engeli daha aştı. Alınan bu sunucun ardından Armutlu Spor, ligin 8. haftasında topladığı 22 puan ile liderliğini sürdürüyor.

 

Başkan Gülbahar’dan Dörtyol ekibine ve hakemlere teşekkür

 

Hatay Süper Amatör Kümenin Lider takımı Armutluspor’un Başkanı Yılmaz Gülbahar, Dörtyol Esnafspor deplasmanında oynadıkları ve 3-1 galip geldikleri maçın ardından evsahibi ekibine ve hakemlere teşekkür etti.

Başkan Gülbahar açıklamasında, Dörtyol Esnafspor yöneticilerinin gösterdiği misafirperverliğe teşekkür ederek, “İşte dostluk, kardeşlik bu. Bizi en iyi şekilde ağırlayarak örnek bir evsahipliği sergileyen Dörtyol Esnafspor Başkanı ve yöneticileri ile antrenör Erkan Çolak hocama ve kaptan Uğur’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca maçı tarafsız bir şekilde yöneterek, gördüğünü çalan ve maçın sonucuna tesir edici hata yapmayan hakemlerimize de teşekkürü bir borç bilirim. Süper Lig’de mücadelemizi centilmence sürdürmeye devam edeceğiz. Dörtyol Esnafspor’a da başarılar diliyorum” dedi.

 

Süper ligde diğer maçların sonuçları

Defne 2013 Spor: 6 Altınözü Belediye Spor: 0

Serinyol Spor: 1 Sümer Spor: 5

Ekinci Spor: 3 Reyhanlı Belediye Spor: 3

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol