Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kumlu’ya ‘Çok Amaçlı Salon’ Kazandırıldı

Yayınlanma Tarihi : 12.10.2022 01:54 Bu haber 300 defa okundu

Kumlu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kumlu Kapalı Düğün ve Çok Amaçlı Salon ilk organizasyon için kapılarını açtı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Kumlu’ya ‘Çok Amaçlı Salon’ Kazandırıldı

Belediye Başkanı Mehmet Deli, yayımladığı mesajda gurur içinde olduklarını ifade etti ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.

Başkan Deli, mesajında şu ifadelere yer verdi:

" Bitirmek için aralıksız olarak son hızla çalışmalarımızı tamamlamaya çalışıyoruz. Bu akşam bu salonda düğün yapılacak demiştik. Bitirilemez denilen bir projeyi daha bitirmenin gururu ve onurunu yaşıyoruz. Biz çalışacağız, üreteceğiz, bitireceğiz ve günün sonunda hizmetimizi halkımızın hizmetine sunacağız. Boş zamanımız ve tembellere ayıracak vaktimiz yok. Çalışkan, üreten, samimi, vatansever ve hizmeti şiar edinen personelimiz ve dava arkadaşlarımızla yol yürümeye devam edeceğiz. Zamanı geldikçe de elemeye devam edeceğiz.

Başta belediye personelim olmak üzere, amirinden müdürüne, taşeronundan işçisine emeği geçen mesai arkadaşlarıma ve çalışmalarımızı destekleyen, yardımcı olan tüm dostlarımıza teker teker teşekkürü borç bilirim. Rabbim yeni başlayacağımız projemizi de yüzümüzün akıyla teslim etmeyi bizlere ve ilçemize nasip etsin."

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol