Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kulüplerin ödediği ücret ASKF'ye Değil, Federasyona ödeniyor

Yayınlanma Tarihi : 01.09.2023 19:47 Bu haber 313 defa okundu

Hatay ASKF Genel Başkanı A. Haluk Görün, amatör kulüplere her zaman yardımcı olmak için çaba gösterdiklerini belirterek, "Depremden hepimiz etkilendik, dahası canlarımızı kaybettik. Bizde kulüplerimizin mağdur olmasını istemiyoruz" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Kulüplerin ödediği ücret ASKF'ye Değil, Federasyona ödeniyor

ASKF Genel Başkanı Haluk Görün, gazetemize yaptığı açıklamada, 'amatör kulüplerden vize ücreti alınmasın' diye serzenişlerine cevap vererek, "Sevgili amatör kulüplerimiz ödenen ücret ASKF'ye verilmiyor. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfedarasyonu'na (TASK) ödeniyor. Bizim bu işte yaptırımımız ne yazık ki bulunmuyor. 11 deprem bölgesindeki amatör kulüplerimizden bu yıla mahsus ücret alınmasın talebimiz ne yazık ki sonuçsuz kaldı. Hatay ASKF olarak üzerimize düşeni yaptık, bu konuda kulüplerimizin maduriyetini herkesten fazla düşündük" dedi.

BAŞKAN SAVAŞ'TAN DESTEK SÖZÜ ALDIK

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'tan amatör kulüplere destek olacağının sözünü aldıklarını anlatan Haluk Görün, "Sevgili başkanımız amatör kulüplere nakdi yardımın yanısıra müsabakalara gidecek takımlarımıza ulaşım konusunda da destek olacağının sözünü verdi. Yine malzeme konusunda gerekli yardımı yapacaktır. Kendisine Hatay ASKF adına teşekkürü bir borç biliyoruz" diye konuştu.

İZZETİN YILMAZ BAŞKANIMDA SAHALAR KONUSUNDA DESTEK SÖZÜ VERDİ

Hatay ASKF Genel Başkanı Haluk Görün, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ile yaptıkları görüşme sonunda, Bekir Karabacak Köprüsü yan tarafına yaptırılan Antakya Belediyesi'ne ait sahanın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne verilerek, amatör kulüplere tahsis edilmesinin sözünü aldıklarını söyledi.

Ayrıca, Serinyol, Madenboyu sahalarının da amatör kulüplerin emrine verilmesi yönünde fikirbirliğine vardıklarını belirten Haluk Görün, "Sayın Antakya Belediye Başkanımız İzzetin Yılmaz'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler amatör kulüplerimiz için üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz. Kısa bir süre önce göreve seçilmemize rağmen birçok sorunu çözme başarısını gösterdik" dedi.

BAL LİGİ TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUZ

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek Reyhanlıspor ve Yayladağıspor'a başarılar dileyen Hatay ASKF Genel Başkanı Haluk Görün, "Geçen yıl yarım kalan maçlar sonunda her iki grubun birincileri BAL'a alındı. Gönül isterdi ki daha fazla takım verelim, ama TASK'ın talebi bizden grup birincilerini istemesi dolayısılyla iki takım vermek zorunda kaldık" diye sözlerini tamamladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol