Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kızlar pusuya yattı

Yayınlanma Tarihi : 22.04.2016 00:00 Bu haber 971 defa okundu

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off yarı finalin ilk maçında temsilcimiz Hatay Büyükşehir Belediyespor bugün Mersin Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek.

Paylaş Paylaş Paylaş
Kızlar pusuya yattı

Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ekin Baş, ZorluMersin Büyükşehir Belediyespor maçına iyi hazırlandıklarını söyledi.

Yarı finalde Mersin Büyükşehir Belediyespor ile eşleştik. Çok zevkli bir seri olacağını belirten Ekin Baş, ”Hedefimiz final. Kim gelirse gelsin final oynamak amacımız. Bunu kesinlikle hak ettik. Maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Ancak yarı finalde sonuç ne olursa olsun Euroleague’i büyük oranda garantiledik ve bu durum bile büyük bir başarı. Ancak bununla yetinmek istemiyoruz. Umarım finalde olacağız. Katsiaryna Snytsina’nın durumu belirsiz. Ancak oyuncumuz olsun ya da olmasın sahada beş kişi olduğumuz her durumda elimizden geleni yapacağız” dedi.

TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ

Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ekin Baş bu oynayacakları Mersin Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında taraftarların tribünleri doldurarak takımlarını desteklemelerini istedi.

KATSİARYNA SNYTSİNA OYNAYIP OYMAYACAĞI MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK

Çeyrek final Samsun Canik Belediye maçında bileği dönmesi sonucu sakatlanan Hatay Büyükşehir Belediyespor’un yabancı forvet oyuncusu Katsiaryna Snytsina’nın oynayıp oymayacağı maç saatinde belli olacak.

Antakya Kapalı Spor salonundaki maç saat 15:00’de başlayacak.

 

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol