Hatay Mahalli Haber
MENÜ

KIZLAR BEN DE VARIM DEDİ

Yayınlanma Tarihi : 27.04.2016 00:00 Bu haber 954 defa okundu

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off yarı final ikinci maçında Hatay Büyükşehir Belediyespor’u 68-67 mağlup ederek durumu seride durumu 1-1 getirdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
KIZLAR BEN DE VARIM DEDİ

Antakya Kapalı Spor Salonu hınca hınç dolduran ateşli taraftarının desteğini arkasına alarak maça hızlı bir şekilde başlayan taraf ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediyespor , Hurst ve Snytsina ile dış atışlardan ve Paris'in pota altından bulduğu sayılara ilk periyotu 25-18 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte ilk molaya 30-27 önde giren Hatay Büyükşehir Belediyespor, Bahar Öztürk ile Anna Vajda'nın dış atışlardan ve yine Paris'in pota altında etkili olmasıyla ağırlığını hissettirdi. 

Güçlü alan savunmasıyla rakibine pota altından sayı şansı tanımayarak dış atışlara sürükleyen Hatay'ın Melekleri, aradaki sayı farkını koruyarak ilk yarıyı 44-37'lik skorla önde tamamladı.

KIRAN KIRANA GEÇEN MAÇA HBB DAMGASI

Üçüncü periyotta da rakibini sert savunmayla karşılayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, üst üste bulduğu sayılarla ve taraftarının müthiş desteğiyle farkın kapanmasına izin vermedi ve son periyotta 56-50'lik skorla önde girdi.

Son çeyrekte oyunun kontrolünü kaybetmeyen Hatay'ın gururu melekler, ortaya koyduğu müthiş savunma ve galibiyet isteği ile kıran kırana geçen son çeyreği son saniyelerde Tuğba Takmaz'ın attığı iki sayılık basketle 68-67 kazanarak Play Off Yarı Final serisinde durumu 1-1' e getirdi ve deplasman maçları öncesinde şampiyonluk yolunda rakiplerine "Ben de varım" mesajı verdi.

MEHTARAN TAKIMINDAN BASKETBOLCULARA DESTEK

Hatay Büyükşehir Belediyespor-Mersin Büyükşehir maçına gelen Hatay Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı çalmış olduklarını marşlarla takımlarını desteklediler.

BAŞKAN LÜTFÜ SAVAŞ’TA MAÇI İZLEDİ

Karşılaşmayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven, Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur da izledi.

BAŞ: ŞAMPİYONLUK HEDEFİMİZE DOĞRU İLERLİYORUZ

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ekin Baş, “Bugünkü maçta oyuncularımın performansı harikaydı. Durumu istediğimiz gibi 1-1'lik skora getirdik. Önümüzde deplasmanda oynayacağımız iki maç var. Amacımız onları da kazanarak evimizde oynayacağımız beşinci karşılaşmada rahat olmak. Şampiyonluk hedefimize doğru ilerliyoruz" şeklinde 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol