Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kışlasaray Lions kulübü yirmi sekizinci yaşını kutladı

Yayınlanma Tarihi : 29.12.2016 00:00 Bu haber 1159 defa okundu

Dünyada 100, Türkiye’de 50. Yıldönümlerini kutlayan Lions Kulüplerinin Antakya’daki temsilcisi olan Kışlasaray Lions Kulübü 28. Kuruluş yıldönümünü Yaman Restaurant’ta düzenledikleri etkinlikle kutladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Kışlasaray Lions kulübü yirmi sekizinci yaşını kutladı

Etkinliğe 13. Bölge başkanı Figen Altunlu, leo gençlik ve etkinlik koordinatörü İlknur Türkkaan, Kültür, Sanat ve sosyal etkinlikler koordinatörü Şölen Mıstıkoğlu ve üyeler katıldı.

Seval Kirkizoğlu etkinlikte yaptığı konuşmasında, “Antakya Kışlasaray Lions Kulübümüz, topluma karşılıksız hizmet verme anlayışıyla çalışıyoruz. Kulübümüz özellikle körlerin şövalyesi olarak yola çıkan eğitim, çevre ve açlık konularında farkındalık yaratmaktan öte diğer STK’larla organize olarak kalıcı aktivitelere imza atmıştır. Gönüllülük anlayışı ile hizmet veren kulübümüzün tüm üyelerini kutluyorum” dedi.

Kirkizoğlu gecenin anısına üyelere yeni yıl hediyesi verdi. Konuşmaların ardından Piyanist Şantör Murat Yüksek ve ekibinin bir birinden güzel parçalarla müzik ziyafeti çekti. Kulüp üyeleri müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol