Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kırıkhan’da Başkan Çelik Bayramda Da Hizmetleri Aksatmadı

Yayınlanma Tarihi : 19.06.2024 08:19 Bu haber 157 defa okundu

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde, Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, ilçenin çeşitli noktalarında hizmetlerini hızlandırarak bayramda da yoğun bir gün geçirdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Kırıkhan’da Başkan Çelik Bayramda Da Hizmetleri Aksatmadı

Fen İşleri Müdürlüğü'ne özel talimatlar veren Başkan Çelik, 14 Haziran 2024 tarihinde 10 farklı mahallede yol onarımı ve asfalt yama çalışmaları başlattı.Kırıkhan’da Başkan Çelik Bayramda Da Hizmetleri Aksatmadı

Başkan Çelik'in yönlendirmesiyle aynı gün içinde ilçe genelinde orta refüj yenileme, temizlik, çim biçme ve çevre temizliği gibi çalışmalar da gerçekleştirildi. Ayrıca, kurban kesim yerlerinde kesim sonrası temizlik çalışmaları tamamlandı.Kırıkhan’da Başkan Çelik Bayramda Da Hizmetleri Aksatmadı

Zabıta Müdürlüğü ekipleri de Başkan Çelik'in talimatları doğrultusunda ilçe genelinde fırın, lokanta ve gıda satışı yapan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi. Hayvan pazarlarında düzenleme ve denetim çalışmaları da devam ediyor.

Bu süreçte vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Çelik, "Bugün ilçemizin birçok noktasında önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Amacımız, hemşerilerimizin huzurlu bir bayram geçirmelerini sağlamak ve kalıcı çözümler için çalışmalarımızı sürdürmek" dedi.

Başkan Çelik'in bu kararlı çalışmaları, ilçe sakinleri tarafından takdirle karşılandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol