Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kimyeci esnafla bir araya geldi

Yayınlanma Tarihi : 16.05.2016 00:00 Bu haber 684 defa okundu

            Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Başkan Kimyeci ziyaret programı kapsamında Kurtuluş Caddesi’ndeki esnafla bir araya geldi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Kimyeci esnafla bir araya geldi

             Kurtuluş Caddesi’nde bulunan işyerlerini ziyaret eden Başkan Kimyeci, esnaflara hayırlı işler, bol kazançlar dileğinde bulunmanın yanı sıra hizmetler hakkında istişareler yaptı. Kurtuluş Caddesi esnafı, Başkan Kimyeci’yi görmekten ve onunla birebir diyolog kurmaktan dolayı memnuniyetlerini belirtti. Çeşitli ikramlarda bulunan esnaflar, Başkan Kimyeci’yi daha sık görmek istediklerini belirterek başarılarının devamını diledi.

        Esnafın ikramları ve misafirperverliklerinden dolayı çok memnun olduğunu belirten Başkan Kimyeci, Kurtuluş Caddesi’ndeki esnaf dükkanlarını teker teker ziyaret ederek hem hal hatır sordu hem de esnafın sıkıntılarını ve isteklerini dinledi. Esnafın sıkıntılarını çözüme kavuşturma yolunda her daim çalışmalar yürüttüklerini ifade eden ve isteklerini her zamanki gibi yerine getireceklerini belirten Başkan Kimyeci, tüm Kurtuluş Caddesi esnafına ‘hayırlı işler, bol kazançlar’ dileğinde bulundu. 

         Başkan Kimyeci, ziyaretlerinin ardından hem vatandaşlarla hem de Kurtuluş Caddesi esnafıyla hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol