Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kimse gücümüzü ölçmeye kalkışmasın

Yayınlanma Tarihi : 10.08.2016 00:00 Bu haber 820 defa okundu

Armutlu Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ASYAD) organize ettiği toplantıda sekiz dernek bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdiler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Kimse gücümüzü ölçmeye kalkışmasın

ASYAD binasında gerçekleşen yemekli toplantıya Çekmece Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kerim Gençoğlu, Akdeniz Mahallesi SYDD Başkanı Mehmet Sultanoğlu, Değirmenyolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Vecih Harbelioğlu, Hisarcık Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Bekir Sağlam, Akcurun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Ömer Yılmaz, Hatay Engelliler ve Engelli Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdal Uğurlu ve Hatay Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Doğru katıldı.

Dernekler adına basın açıklaması yapan ASYAD Başkanı Tevfik Erkek, “Hiç kimse ama hiç kimse gücümüzü ölçmeye, kardeşlik bağlarımızı çözmeye sakın ha, sakın kalkışmasın. Biz Irak değiliz, biz Mısır değiliz, biz Libya değiliz, biz Suriye değiliz. Biz Türkiye’yiz-Türkiye’yiz biz” dedi.

BURADAN HAİNLERE SESLENİYORUZ

Hepimizin malumu olduğu üzere ülkemiz, içerideki ve dışarıdaki vatan hainlerinin neden olduğu sıkıntılı günler geçirmekte olduğuna dikkat çeken Başkan Erkek, “Bizler burada Dernek başkanları, muhtarlarımız ve dernek yöneticilerimizle Türkiye’mize, içeride ve dışarıdan ihanet edenlere sesleniyoruz.

Geçmişte ülkemizin bütünlüğüne kastetmek isteyenlerin sonları hüsran olmuş bugünde kastetmek isteyenlerin sonları hüsran, yarın da ülkemize kastetmek isteyenlerin sonu hüsran olacaktır. Bizler bu ülkenin vatandaşları olarak Türkü, Kürdü, Alevisi, Sünnisi, Lazı, Çerkezi, Abazası, Hristiyan’ı, Musevi hepimiz biriz, beraberiz, kardeşiz bir bütünüz.Hiç kimse amma hiç kimse gücümüzü ölçmeye, kardeşlik bağlarımızı çözmeye sakın ha, sakın kalkışmasın. Biz Irak değiliz, biz Mısır değiliz, biz Libya değiliz, biz Suriye değiliz. Biz Türkiye’yiz-Türkiye’yiz biz” dedi.

HUZURUMUZ DEVAM EDECEKTİR

Erkek sözlerini şöyle tamamladı, “Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün, biz Çanakkale de şehit  olan şanlı şerefli Mehmetçiklerin torunlarıyız. Ülkemizin birlik ve beraberliği, bölünmez toprak bütünlüğü için Aydızlı bayrağımız uğruna seve seve canımızı vermeye hazırız. Ülkemiz için bir ölürüz bin doğarız. Bu ülkede bizim birlik, beraberlik ve kardeşlik şuurumuz Allah’ın izniyle huzur içerisinde ebediyete kadar devam edecektir. Biz Türkiye’yiz-Türkiye’yiz biz.”

Basın açıklamasının ardından Dernek Başkanları hep birlikte yemek yediler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol