Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kim Hatay için elini taşın altına soktu

Yayınlanma Tarihi : 19.04.2016 00:00 Bu haber 1005 defa okundu

Gökhan Zan, basın açıklamasına, “İçimizdeki İrlandalılar” diye başlayarak, kulaklarına gelen fısıltıların hiç de hoş olmadığını belirterek, şöyle devam etti;

Paylaş Paylaş Paylaş
Kim Hatay için elini taşın altına soktu

“Biz bu göreve Hatay'ın durumunu bilerek geldik. Klasmanda sırası ne olursa olsun, gönlümüzdeki sırası her zaman en önde olduğu için Hatay 'a desteğe geldik. Hatay için koştuk geldik. Durumu nedir diye bir dakika bile düşünmedik. Lig'de belki son sıradaydı ama kalbimizde ki yeri hep ilk sırada olduğu için geldik. Bunun için hiç düşünmedik, rant peşinde koşmadık. Rant için burada olmadık. Rantı kovalayanlardan olsak bugün burada olmazdık. Hatay için geldik. Hataylı olduğumuz için geldik. Hatay'a destek için geldik.

Hatay'ı aldığımız nokta aslında bugün arkadan ellerini ovuşturanların Hatay'ı bize bıraktığı noktadır. Hocasız, idmansız, antrenmansız, plansız ve ligin dibine demir atmış bir takım. Bizim futbol tecrübemiz bunu görmeyecek seviyede değil elbette. Ama bizim yüreğimiz, Hatay için çarpan kalbimiz mantığımızı geride bıraktı Hatay'a yardıma koştu. Tükenmiş, bitmiş, bir yapıyı ayağa kaldırmaya geldi. Bugün bütün bu yörede yakalanan hava budur.

Saha sonuçları bugün iyi olmayabilir. Ama Hatay'a olan inanç ve yarattığımız bu hava gelecek için şimdiden galip sayılır.

Bugün saha sonuçlarından nemalanmak adına kulislerde gizli gizli sevinenler asla Hataylı olamazlar. Hatay'ın kötü gününden çıkar sağlayamaya çalışanlara Hataylı demeye dilim varmıyor. Hatay'ı hak edenler Hatay'ın kötü günüde yanında olanlardır. Kötü günüde Hatay'ı bırakıp kaçanların bugün konuşmaya hakkı yoktur. Saha sonuçları gelip geçicidir. Ama Hatay kalıcıdır. Bugün bu ortamda Hatay'ın durumuna üzülüp ders çıkaracaklarına sevinenler unutmasınlar ki kendi ayaklarına kurşun sıkıyorlar. Tek Can'ımız Hatay'ın canını acıtıyorlar.

Herkes şapkasını önüne koysun bir daha düşünsün. Kim menfaati olmadan Hatay için çabaladı. Kim Hatay için elini taşın altına soktu. Bu gerçekleri görelim. Bugün gerçek budur. Büyük resme iyi bakın. Bugün Hatay’ın yanında kim duruyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Lütfü Savaş, sayın Valimiz Ercan Topaca ve Hatay’ımızın değerli iş adamları, kardeşim takım arkadaşım yol arkadaşım bilgi ve birikimi ve tecrübesine güvendiğim Bayram Toysal hocam ve teknik ekibi. Gecesini gündüzüne katan sayın Başkanımız Aydın Toksöz, Emir Kavasoğlu Cengiz Özcan ve Hataylıyım diyen gerçek Hatayspor taraftarları bir aile fotoğrafı yaratmak için geldik. Kaos isteyenlerden olmayacağız.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol