Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kesintisiz Müzik Festivaline Hazır Mısınız? Roys Fest Arsuz Seni çağırıyor

Yayınlanma Tarihi : 30.06.2024 08:01 Bu haber 27 defa okundu

Hatay’ın Akdeniz kıyısındaki büyüleyici ilçesi Arsuz, bu yıl ROYS Fest’e ev sahipliği yaparak sanatseverleri, müzik tutkunlarını bir araya getiriyor. Roys Yapım tarafından organize edilen ROYS Fest Arsuz 19-21 Temmuz tarihleri arasında Diva Turka Beach´de gerçekleşecek.

Paylaş Paylaş Paylaş
Kesintisiz Müzik Festivaline Hazır Mısınız? Roys Fest Arsuz Seni çağırıyor

Önemli sanatçıların yer aldığı konserler, Color fest, Pool party, Dans gösterileri, DJ gösterileri, Yarışma etkinlikleri ve daha fazlası ROYS Fest Arsuz’da..

ROYS Fest Arsuz kapsamındaki konserlerde Emir Can İğrek, Çağan Şengül, Borqy, M Lisa, Motive, Mavi Gri, Ruby, Jefe, Canbay&Wolker, Cash Flow, Halo Dayı ve Jef Fredd sahne alırken biletlerine ilginin yoğun olduğu bilgisi verildi.

Benzersiz atmosferi, etkileyici sahne performansları ve geniş etkinlik yelpazesi ile katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanan ROYS Fest Arsuz’da katılımcı rekoru kırılması bekleniyor.

Sınırsız müzik, sınırsız eğlence sloganı ile muhteşem bir müzik festivali için tüm hazırlıkları tamamladıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Roys Yapım yöneticileri açıklamalarında, “Kesintisiz müzik festivali olan ROYS Fest Arsuz müzik tutkunlarını muhteşem bir organizasyonda ağırlamak adına 19 Temmuz tarihini heyecan ile bekliyor. Konserler, Color fest, Pool party, Dans gösterileri, DJ gösterileri, Yarışma etkinlikleri ve daha fazlası için herkesi ROYS Fest Arsuz’a bekliyoruz.” dediler.

ROYS Fest Arsuz bilet temin noktaları @biletino @bubilet @sonbilet

Bilgi ve iletişim telefonu 0 534 036 88 78

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol