Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kentimiz Türkiye’deki güvenli şehirlerinden biridir

Yayınlanma Tarihi : 13.04.2016 00:00 Bu haber 851 defa okundu

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Nihat Mazmanoğlu ve Cemiyet Yönetimi ve beraberindeki basın mensupları Hatay Valisi Ercan Topaca’ya geçtiğimiz günlerde düzenlenen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun Hatay’da düzenlenmesinde gösterdiği katkılardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Kentimiz Türkiye’deki güvenli şehirlerinden biridir

OLUMSUZ ALGIYI ANCAK BU ŞEKİLDE KIRABİLİRİZ

Ziyarette konuşan Hatay Valisi Ercan Topaca, “Kentimiz Türkiye’deki en güvenli şehirlerden biridir. Kentimiz üzerindeki olumsuz algıyı kırmaya yönelik faaliyetlere de biz katkı sunmaya her zaman varız. Bu organizasyonu Hatay’a kazandırdığınız için sizlere de ben teşekkür ediyorum. Ancak bu şekilde Hatay üzerindeki olumsuz algıyı yok edebiliriz. 80’e yakın Cemiyet Başkanı’nın Hatay’a gelerek burada toplanması ve Türkiye çapında haberinin yapılması Hatay açısından oldukça önemlidir. Bundan sonraki dönemlerde de bu tür faaliyetlerinize destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

DESTEKLERİNİZ İÇİN CEMİYETİM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM

Daha sonra konuşan Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ise şunları söyledi, “75’İ aşkın Cemiyet Başkanı’nın Hatay’a gelmesi burada Konfederasyon toplantısının yapılması oldukça önemlidir. Bu organizasyondaki emeklerinizden dolayı bir kez daha cemiyetim adına sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Birkaç başkan buraya gelemedi. Ancak gelemeyenler oldukça pişman oldular. Umuyorum ilerleyen senelerde de bu tür organizasyonları Hatay’da daha kapsamlı şekilde yapacağız.”

Konuşmaların ardından ziyaret sohbet havasında devam etti. Vali Topaca daha sonra basın mensuplarını kapıda uğurladı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol