Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz

Yayınlanma Tarihi : 27.04.2016 00:00 Bu haber 925 defa okundu

Hatayspor teknik direktörü Bayram Toysal, kümede kalabilmek adına oyuncularının son haftalarda büyük bir eform sarf ettiğini, inşallah Nazilli deplasman maçı sonrası bu emeklerinin karşılığını alacaklarını söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz

Toysal, yaptığı açıklamada, Cumartesi günü Nazilli deplasmanında oynayacakları maçı kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını belirterek, “Biz kendi işimize bakacağız, kazanıp diğer sonuçlar bizi ilgilendirmeyecek” dedi.

Küme düşme korkusunu hala yaşadıklarını ve tehlikenin geçmediğine dikkati çeken Toysal, şöyle devam etti:

“İnşallah son maçımızı da alnımızın akıyla tamamlayarak, ligde kalacağız. Özellikle oyuncularımın son haftalardaki istekli ve arzulu oyunları ümitlendiriyor. Nazilli de rehavete kapılmadan, aynı ciddiyet içerisinde mücadele edeceğiz. Beklentilerin yüksek olduğunu ben ve oyuncularım çok iyi biliyoruz. Hatayspor’u ligde tutarak bu sezon önemli bir başarıya imza atacağız” dedi.

DÖRT TAKIM DA CAN DERDİNDE

Toysal, küme düşme hattındaki 4 takımında son haftaya sıkıntılı girdiğini belirterek, “Kimsenin henüz bir şey garantilediği yok. Herkes can derdinde. O yüzden işimiz hiçte kolay değil. Ama biz takım olarak kendimize güveniyoruz ve zoru başaracağımıza inanıyoruz. Nazilli’de 3 puandan başka bir şey düşünmüyoruz” dedi.

Toysal, son olarak da spor kamuoyunun kendilerine güvenmesini isteyerek, Nazilli’den Hatay halkını sevindirecek bir skorla döneceklerinin sözünü verdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol