Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kayar perdeli frigorifik treyler

Yayınlanma Tarihi : 14.06.2016 00:00 Bu haber 896 defa okundu

BRF Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ramazan, üretimini gerçekleştirdikleri ‘kayar perdeli frigorifik treyler’ ile Türkiye’de bir ilke imza attıklarını söyleyerek, “Hatay özellikle sebze ve meyve taşımacılığıyla ön plana çıkıyor. Üretimini yaptığımız ‘kayar perdeli frigorifik treyler’ nakliyecilere büyük kolaylıklar sağlıyor” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Kayar perdeli frigorifik treyler

BRF Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ramazan, Türkiye’de bir ilke imza atarak ‘kayar perdeli frigorifik treyler’ ürettiklerini ve yeni aracın 21-24 Mayıs 2016 tarihlerinde İstanbul Comvex ticari araçlar fuarında katılımcıların beğenisine sunulduğunu belirterek, “Özellikle üretim yaptığımız bölge olan Hatay’da kayar perdeli frigorifik treyler ürünümüz büyük ilgi görüyor. Kurulduğumuz günden itibaren sürekli olarak müşterilerimize karşı çözüm odaklı yaklaşıyoruz. Hatay, özellikle sebze ve meyve taşımacılığında iyi bir yerde. Lokal müşterilerimizin büyük bir çoğunluğu tarladan antrepo ve depolarına mal taşırken, indirme ve boşaltma yaparken daha hızlı hareket etmek istiyor. Yeni ürünümüz olan kayar perdeli frigorifik treyler buna imkan tanıyor. TS EN 13486 standartlarına uygun yapılan sıcaklık testlerinde, dış ortam sıcaklığı 28 derece iken ilk 40 dakikada 0 C derece daha sonraki 45 dakikada ise iç ortam sıcaklığında  -11,6 C derece yakalanmıştır. Araç çok hızlı bir sürede boşaltma ve yükleme olanağı sunmakta ayrıca yan taraftan tamamen açılabildiği için frigo yükü götürdüğü yerde tente yükü ile dönebilme özelliğine sahip. Yeni aracımız nakliyecilere birçok avantajlar sağlıyor” dedi.

“TÜRKİYE’DE İLK ÜRETİCİ KONUMUNDAYIZ”

‘Kayar perdeli frigorifik treyler’i Türkiye’de ilk üreten üretici konumunda olduklarını ifade eden Ramazan, “Aracımızda standart bir branda kullanmadık. Isı katsayısı artırılmış izolasyonlu bir branda kullandık. Bu modelin dışında farklı iki model için ar-ge çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki dönemde çok farklı araçları gıda taşımacılığı yapan şirketlerin kullanımına sunmayı hedefliyoruz. ” diye konuştu.

BRF Treyler olarak 2004 yılından itibaren gıda taşımacılığında kullanılmakta olan ATP mevzuatına uygun FRC ve HACCP sertifikalı üretimleri ile son kullanıcının ihtiyaçlarını belirleyerek en uygun çözümü sunmayı öncelikleri arasında sıralayan BRF frigorifik treyler üretimine odaklanmıştır, Standart Frigorifik Treyler dışında

-Double Deck Frigorifik Treyler

-Et Kancalı Frigorifik Treyler

-Kayar Perdeli Frigorifik Treyler

-Frigorifik Kamyon Kasası

 

Olmak üzere 5 farklı ürün ile müşterilerine hizmet veren BRF treyler Panelleri yüksek yoğunluklu poliüretan malzemeden yapılan “sandviç” panellerdir. Fiberglas CTP levhalar arasında  wet on wet sistemi ile ısıtmalı yüksek basınçlı presleme metoduyla üretilmiştir. Yüksek kalitede, yüksek ısı yalıtımlı, darbelere karşı dirençli ve düşük bakım maliyetli paneller, aracın hafifliği müşterilerimizin BRF tercih etme nedeni olmaktadır. Orta ölçekli butik üretime yönelmiş olmasına karşın kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede Frigorifik Treyler sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla ödün vermemiştir. ” şeklinde konuştu.

“HEDEFİMİZ ORTADOĞU PAZARI”

Ramazan, sözlerine şöyle devam etti: “Müşteri portföyümüzçok geniş bir yelpazeye sahip. Şahıs şirketinden orta ölçekli filolara ve sayılı şirketlere kadar her alandan müşteri portföyümüz var. Aile firmasıyız. 500 metrekarelik atölyede başladık, şimdi yaklaşık 10 bin metrekarelik alanda üretim gerçekleştiriyoruz. Treyler sektörünün daralmasından dolayı Ortadoğu’ya ağırlık vermeye başladık. Suudi Arabistan, İran, Ürdün gibi bölgelere yatırım yapıyoruz. Yurtiçi pazarın durgun seyretmesi bizi yatırımdan çok olduğumuz konumu sabitlemeye zorluyor. Üretimde biraz daha otomasyona ağırlık vereceğiz. Kaliteyi artırmak için yeni ürünler katmayı düşünüyoruz portföyümüze. Farklı ülkelerde farklı projelerle ihracat payımızı artırmak hedeflerimiz arasında yer alıyor.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol