Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Karşıyakaya liderliği kaptırmaya niyetimiz yok

Yayınlanma Tarihi : 28.09.2016 00:00 Bu haber 608 defa okundu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta liderliği elinde bulunduran Hatayspor’un teknik direktörü Fatih Kavlak, hafta sonunda sahalarında yapacakları Karşıyaka maçının zor geçeceğine dikkati çekti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Karşıyakaya liderliği kaptırmaya niyetimiz yok

Teknik direktör Fatih Kavlak, gazetemize yaptığı açıklamada, Kırklarelispor yenilgisini unuttuklarını, artık Karşıyaka maçına konstrante olmaya çalıştıklarını söyledi.

Pazar günü karşılaşacakları Karşıyaka’nın transfer yasağına rağmen mevcut kadro ile iyi bir bütünleşmeyi sağladıklarını belirten Kavlak, şöyle konuştu:

“Puan durumuna bakarsak, rakibimizin de 9 puanı var. Sıkıntılı günleri bütünleşerek ve iyi organize olarak aştılar. Bu da bizim işimizin kolay olmadığını gösteriyor. Karşınızda dirençli ve zor günleri atlatan sadece takımının başarısını düşünen bir ekip var. Ama biz de her geçen gün daha iyiye doğru gidiyoruz. Bazı düzeltmeleri yaptığımız takdirde sahada istediğimiz oyunu oynayacağımızı düşünüyorum. Karşıyaka maçı bir anlamda iki dirençli takımın mücadelesi şeklinde olacak. Ama biz saha ve seyirci avantajımızı kullanarak, liderliğimizi devam ettirmeyi istiyoruz. Karşıyaka’ya liderliği kaptırmaya niyetimiz yok.”

SERKAN KOÇ VE TOLGA ÇAVDAR FORMA GİYEMEYECEK

Kavlak, Pazar günkü karşılaşmada iki önemli oyuncuları Serkan Koç ve Tolga Çavdar’ın sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceklerini, hafif sakatlığı bulunan Selçuk Özkan’ın ise yapılan kontrollerinin ardından durumunun netlik kazanacağını belirtti.

Serkan Koç, arka adalesinde sorun olduğunu ifade eden Kavlak, “Sanırım kaptanımız 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Tolga da 1-2 hafta aramızda olmayabilir. Ama elimizdeki kadroyu en iyi şekilde kullanarak, Hatayspor’un başarısı için çaba göstereceğiz” diye konuştu.

KARŞIYAKA MAÇINDA TRİBÜNLER DOLMALI

Teknik direktör Fatih Kavlak, Karşıyaka maçında taraftarların tribünleri doldurması çağrısını yaparak, “Taraftarımızla bütünleştiğimiz maçlarda daha iyi motive oluyoruz. Pazar günkü maçta da taraftarımıza büyük görev düşüyor. İlk iki maçta bize büyük destek verdiler, onlara teşekkür ediyorum. Ama Karşıyaka maçında tribünleri doldurarak desteklerini devam ettirmelerini istiyorum” dedi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol