Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Karşıyaka Hataya taraftarıyla geliyor

Yayınlanma Tarihi : 29.09.2016 00:00 Bu haber 695 defa okundu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta, ‘Haftanın Maçı’ olarak gösterilen Hatayspor-Karşıyaka maçı Pazar günü Antakya Atatürk Stadı’nda saat 14.30 da oynanacak.

Paylaş Paylaş Paylaş
Karşıyaka Hataya taraftarıyla geliyor

İki 9’ar puanlı takımın mücadelesinin zevkli ve çekişmeli geçmesi bekleniyor. İzmir’in köklü kulüplerinden Karşıyaka ateşli bir taraftar topluluğuna sahip olurken, iki sezon önce Hatayspor’a önemli bir jestte bulunmuştu.

Hatayspor, iki sezon önce Göztepe maçı için İzmir’e uçakla gitmiş ve havaalanında Göztepeli taraftarlarının saldırısına uğramıştı. Taraftarının tepkisinden korkan Göztepe kulübü, Hatayspor’a maç öncesi sahasını kapatarak, centilmenliğe aykırı davranmıştı.

KARŞIYAKA, HATAYSPOR’A TESİSLERİNİ AÇTI

İzmir’de Göztepe’nin ezeli rakibi olan Karşıyaka Kulübü, Hataysporlu yöneticileri arayarak, “Buyurun gelin bizim tesislerimiz de çalışın. Kapımız size her zaman açık” diye jestte bulunmuş ve Hatayspor kafilesini tesislerinde en iyi şekilde ağırladığı belirtildi.

Pazar günkü maçta Hatayspor’un rakibi olacak olan Karşıyaka’ya aynı jestte bulunması ve tesislerini açması bekleniyor.

Yöneticiler, bir uyarıda da bulunarak, konuk ekibin taraftarının en iyi şekilde ağırlanması, sonucun ne olursa olsun dostane bir şekilde evsahipliği yapılması çağrısında bulundular.

HATAYSPOR, KARŞIYAKA İLE EN SON 1992-93 SEZONUNDA OYNADI

Bu arada yaptığımız araştırmaya göre, Hatayspor, İzmir temsilcisi Karşıyaka ile en son 1992-93 Futbol Sezonunda Antakya Atatürk Stadı’nda karşılaştı ve sahasında 2-1 yenildi.

O zaman ki adıyla 2. Lig Play-Off Grubunda Karşıyaka ile karşılaşan Hatayspor, hafta içi olmasına rağmen maçı dolu tribünler önünde oynamıştı.

Dönemin Kulüp Başkanı Ali Kavak ve yöneticiler, Karşıyaka Kulübü yöneticilerini Hatay’da da en iyi şekilde ağırlamışlardı.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol