Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kararlı Adımlar Atacağız

Yayınlanma Tarihi : 26.06.2024 08:52 Bu haber 58 defa okundu

Ak Parti’de ilçe başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Kararlı Adımlar Atacağız

Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan başkanlığında ilçe başkanları ve ilçe koordinatörlerinin katıldığı kapsamlı toplantıda, istişare ve görüş alışverişinde bulunuldu.Kararlı Adımlar Atacağız

Düzenlenen toplantıya, ilçe başkanları ve ilçe koordinatörleri katılım gösterdi. İl Başkanı Mustafa Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, ilimizin ve ilçelerimizin mevcut durumu değerlendirildi.Kararlı Adımlar Atacağız

Başkan Erdoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, “Birlik ve beraberlik içinde çalışarak, vatandaşlarımızın beklentilerine en iyi şekilde cevap vermek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İlçe başkanları ve koordinatörler de söz alarak kendi bölgelerindeki sorunları, projeleri ve önerilerini dile getirdiler. Toplantının ana gündem maddeleri arasında, il ve ilçe bazındaki projelerin durumu, vatandaşların talepleri ve yerel yönetimlerle ilgili konular yer aldı.

Toplantı sonunda, karşılıklı görüş alışverişi ile belirlenen yeni hedefler ve stratejiler hakkında kararlar alındı. İl Başkanı Mustafa Erdoğan, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede, “Bu tür toplantılar, ilimizin ve ilçelerimizin gelişimi için son derece önemli. Hep birlikte daha güçlü ve kararlı adımlar atacağız” ifadelerini kullandı.

Toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından HBB Başkanı Mehmet Öntürk başkana hayırlı olsun ziyaretinin ardından sona erdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol