Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kansersiz Yaşam Derneği Ve Elim Sende Derneği’nden çocuklar Için Expo Alanına Yeni Oyun Alanları

Yayınlanma Tarihi : 15.06.2023 23:13 Bu haber 377 defa okundu

Kansersiz Yaşam Derneği ve Elimsende Derneği, Hatay Büyükşehir Belediyesi EXPO alanına oyun alanı ve kütüphane kazandırıyor.  

Paylaş Paylaş Paylaş
Kansersiz Yaşam Derneği Ve Elim Sende Derneği’nden çocuklar Için Expo Alanına Yeni Oyun Alanları

Depremin ilk zamanlarından Hataylı vatandaşlar ve çocukların sosyalleşmesi ve hayata daha hızlı adapte olabilmeleri amacıyla birçok kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşları ile görüşmeler gerçekleştiriliyor.  Kansersiz Yaşam Derneği Ve Elim Sende Derneği’nden çocuklar Için Expo Alanına Yeni Oyun Alanları

Elimsende Derneği ve Kansersiz Yaşam Derneği’nin Hatay Büyükşehir Belediyesine hibe ettiği konteynerde depremden etkilenen 4-6 yaş arası çocuklara sosyal aktiviteler gerçekleştirilecek ve birçok oyun alanı oluşturulmuş olacak.  Kansersiz Yaşam Derneği Ve Elim Sende Derneği’nden çocuklar Için Expo Alanına Yeni Oyun Alanları

Ayrıca alanda dershaneye gidemeyen ve ekonomik olarak zor durumda olan bütün çocuklar için kütüphane oluşturulacak ve isteyen herkes bu hizmetlerden faydalanabilecek.  

HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Emine Atmaca da Hatay’ı bu zor zamanlarda yalnız bırakmayarak özellikçe çocukların eğitimlerini düşünen ve onlara önemli alanlar kazandıran Kansersiz Yaşam Derneği ve Elimsende Derneğine teşekkür etti. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol