Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kadromuzu güçlendirdik

Yayınlanma Tarihi : 09.01.2017 00:00 Bu haber 684 defa okundu

Hatayspor’un Genel Koordinatörü ve Milli Futbolcumuz Gökhan Zan, transferde genç ve gelecek vaat eden oyuncuları tercih ettiklerini söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Kadromuzu güçlendirdik

Gökhan Zan, gazetemize yaptığı açıklamada, Eskişehirspor’dan İsmail Erdoğan, Karagümrük’ten Emirhan Çolak ve G. Antep Büyükşehir Belediyespor’dan kaleci Ökkeş Çanbozkurt’u ara transfer döneminde kadrolarına kattıklarını belirtti.

Güçlü bir kadroya sahip olduklarını belirten Gökhan Zan, “Aramıza yeni katılan arkadaşlarla kadromuzu güçlendirdik. Henüz transferi bitirmedik, arayışlarımız devam ediyor. En az iki oyuncu daha almak istiyoruz. Tabi kulübümüzün menfaati ön planda olacak düzeyde, imkanlarımızı aşmadan bu transferleri gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Gökhan Zan, takımda birlik ve beraberliğin de en üst düzeyde olduğunu belirterek, “Antalya kampının fevkalede geçmesi bizi de oyuncuları da mutlu etti. Şimdi lig haftasına giriyoruz. Artık en iyi şekilde Kayseri Erciyes Spor karşılaşmasına hazırlanarak, ikinci yarının ilk maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz” dedi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol