Hatay Mahalli Haber
MENÜ

İşyeri Yanan Esnafa Geçmiş Olsun Ziyareti

Yayınlanma Tarihi : 20.10.2022 23:43 Bu haber 162 defa okundu

Hatay’ın İskenderun ilçesi Organize Sanayi Bölgesinde, Sarıseki Belde Belediye Başkanlığı yapan Bülent Özer’e ait işyerinde dün gece meydana gelen yangın sonrası Kaymakam ve Belediye başkanı geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
İşyeri Yanan Esnafa Geçmiş Olsun Ziyareti

İskenderun’un Karayılan Mahallesinde dün gece saatlerinde bir işletmenin idari binasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın çevrede korku ve paniğe yol açtı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri binayı saran alevlere müdahale etti. Yangın yoğun çaba sonucu önce kontrol altına alındı sonra soğutma çalışması sonucu tamamen söndürüldü. Büyük zayiatın meydana geldiği yangında kimsenin yaralanmadığı bildirildi.

Yangın meydana gelen işletmenin sahibi iş insanı bir dönem Sarıseki Belde Belediye Başkanlığı da yapan Bülent Özer’e İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ile Belediye Başkanı Fatih Tosyalı geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Kaymakam Demiryürek ve Belediye Başkanı Tosyalı, iş insanı Bülent Özer'e işyerinde çıkan talihsiz kaza sonucu atlatılan yangın için geçmiş olsun dileklerini iletti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol