Hatay Mahalli Haber
MENÜ

İŞKUR Kampüs Ile Geleceğimizi Birlikte Inşa Ediyoruz

Yayınlanma Tarihi : 20.10.2022 09:47 Bu haber 335 defa okundu

Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Hatay İş Kulübü tarafından Mustafa Kemal Üniversitesi’nde 1.Sınıf Öğrencilerine yönelik toplumsal aktörlerin rolü konusuna önem vererek özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri, beden dili gibi eğitimler yoluyla öğrencilerimizin iş arama ve görüşme becerilerini arttırarak bireysel olarak hiçbir kuruma ihtiyaç duymadan kendi istihdam edilebilirliklerini arttırmaları adına İŞKUR KAMPÜS tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
İŞKUR Kampüs Ile Geleceğimizi Birlikte Inşa Ediyoruz

Tanıtım sunumunda, bilginin anlık olarak değiştiği bu dijital çağda gerekli yetkinliklere değinilirken öğrencilerimize bu yarışın gerisinde kalmamaları için güncel olmak, araştırma ve uyum becerisine sahip olarak geleceklerini- kariyerlerini inşa ederken “iskur daima yanınızda” sloganı ile başlayıp “İşkur kampüs ile geleceğimizi birlikte inşa ediyoruz” sloganı ile bu 4 yıllık süreçte ve sonrasında da onlara destek olmaya devam edeceklerini belirttiler.

Yapılan görüşmeler esnasında İl Müdürü Hüsnü Çelik, geleceğin mesleklerinin önemine değinirken gençlerin işgücü piyasasına katılmasına yönelik yapılacak tüm çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okan Şener ise İŞKUR’a her platformda üniversiteye ve öğrencilere sağladığı imkanlardan ötürü teşekkür ederken iş birliği kapsamında öğrencilerin gelişimine yönelik birçok projenin hayata geçirileceğini söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol