Hatay Mahalli Haber
MENÜ

İskenderunspor Maçlarını Osmaniye’de Oynayacak

Yayınlanma Tarihi : 17.11.2022 00:04 Bu haber 250 defa okundu

İkinci Lig kırmızı grupta mücadele eden İskenderunspor, Kocaeli maçı sonrasında Hatay Yeni stadına veda etmek zorunda kaldı, turuncu-mavili kulüp son iki maçını Osmaniye’de, daha sonra da Kırıkhan stadında oynayacak.

Paylaş Paylaş Paylaş
İskenderunspor Maçlarını Osmaniye’de Oynayacak

İkinci ligde stadı olmayan tek takım olarak rakipleriyle mücadele eden Turuncu Mavili ekip İskenderun sporun Kulüp Başkanı Hakan Bolat, berabere kaldıkları Kocaeli maçının değerlendirmesini ve stat sorunuyla ilgili gelişmeleri kamuoyu ile paylaştı.

Başkan Bolat, uzun yıllar sonra 2. ligde, 1. ligden düşmüş bir takım, Kocaelispor gibi büyük bir camiayla maç yapmanın önemli olduğunu ifade ederek “Buraya gelen taraftarlarımızın hepsine çok teşekkür ederim, 90 dakika boyunca takımımızı desteklediler” dedi.

Sezon başından buyana ilk defa bu kadar fazla seyirci desteğiyle Kocaeli karşısında oynadıklarını aktaran Kulüp Başkanı Bolat “Bizim daha iyi top oynadığımız herkes tarafından söylenen bir gerçek. Ben de aynı şeyi söylüyorum, biz daha iyi top oynadık, daha çok kaçırdık, fakat verilmeyen iki penaltı var. Bir hakem hatasıdır gidiyor, maçın kritik pozisyonlarında toleransını komple Kocaeli spora vermesi, bizi ziyadesiyle üzdü. Nasıl bir hükümdür ki, Kocaeli spor İskenderun Spor maçına İstanbul bölgesi hakeme atanıyor? Buradan Osmaniye Antakya hakemi atansa siz kabul edecek misiniz? Bence yanlıştı! Hakem atamaları yanlıştı, bazı hakemleri biz formsuz diye söylüyoruz formsuz kötü Yönetim söylüyoruz ama bu art niyetliydi” diye konuştu.

HATAY STADINDA MAÇLARIMIZI DEPLASMANDA GİBİ OYNUYORDUK!

Hatay yeni stadında maç oynamanın deplasman gibi geldiğinin altını çizen Turuncu-Mavili Kulübün Başkanı Hakan Bolat “Hatay’da Kocaeli ile oynadığımız son maçtı, bundan sonra orada maç yapmayacağız. İnşallah Allah hayırlısını verir biz yine şampiyon olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız ben inanıyorum ki biz bu ipi göğüsleyeceğiz. Yeter ki, biz kendi stadımızda, taraftarımızla oynamaya başlayalım. Hatay stadı sezonun ikinci yarısındaki ilk maç için hazır olacak. Çimlerin çok bakıma ihtiyacı olduğu için Hatayspor'un da ricasından dolayı iki maçınızı dışarıda oynayabilir misiniz dediler, biz de bunun için bazı girişimlerde bulunduk. İki maçımızı Osmaniye stadında oynayacağız, ondan sonra Sarıseki hazır oluncaya kadar, ikinci yarındaki ilk maçımız tahmin ediyorum Ocak ayının 25'ine falan geliyor, o maçı da Kırıkhan stadında oynayacağız. Büyük ihtimalle Trabzon maçını da orada oynayacağız. Sarıseki Stadı hazır olursa, oraya geçeceğiz ama ne zaman hazır olacağını ben bilmiyorum. Şu anda tarih veremiyorum, tarih isteyenler bunu İskenderun Belediyesine sorabilirler” şeklinde konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol