Hatay Mahalli Haber
MENÜ

İskenderun’da Yağmur Suyu Sorunu çözülüyor

Yayınlanma Tarihi : 28.09.2024 04:45 Bu haber 59 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi yaklaşan kış ayları öncesi kentin aşırı yağışlara karşı hazırlıklı olması için alt yapı ve yağmur suyu hatlarını güçlendirme ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
İskenderun’da Yağmur Suyu Sorunu çözülüyor

HBB Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Hatay’ın altyapısını güçlü temeller üzerine kurarak geleceğe taşımak ve ayağa kalkmasını sağlamak amacıyla projelerine devam ediyor. İskenderun’da Yağmur Suyu Sorunu çözülüyor

Altyapı problemlerini çözüme kavuşturmak için projeler üreterek uygulayan HATSU Genel Müdürlüğü, İskenderun ilçesi Çay Mahallesi Prof. Muammer Aksoy Caddesi üzerinde yağmur suyu hattı yapımına devam ediyor.İskenderun’da Yağmur Suyu Sorunu çözülüyor

Bölgedeki yağmur suyu tahliye sorununu çözmek isteyen HBB ekipleri, 800’lük betonarme borularla toplamda 1000 metre yağmur suyu hattı inşa ediyor. 

Genel Müdürlük, yağışlar sırasında suların daha sağlıklı deşarj edilmesi, Hatay genelinde altyapı problemlerini tespit etme ve çözüme kavuşturma adına tarama çalışmalarının sürdüğüne dikkat çekti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol