Hatay Mahalli Haber
MENÜ

İskenderun Körfez Musiki Derneği, Yeni Sezona Hızlı Girdi

Yayınlanma Tarihi : 17.10.2024 05:20 Bu haber 17 defa okundu

İskenderun' un aktif musiki derneklerinin biri olan Körfez Musiki Derneği üyeleri ve müzik severler, İTSO Mavi Salon' da yeniden müzikle buluştular.

Paylaş Paylaş Paylaş
İskenderun Körfez Musiki Derneği, Yeni Sezona Hızlı Girdi

Dernek Başkanı Bülent Keske, yeni sezonun hayırlı ve uğurlu olmasını dilerken, herkese sağlık ve huzurla Musiki ile uğraşmayı temenni etti. Mavi Salonunun tahsisi için bir kez daha İTSO yönetimine teşekkür etti.İskenderun Körfez Musiki Derneği, Yeni Sezona Hızlı Girdi

Yeni dönem çalışmalarına da vurgu yapan Başkan Keske, eskiden olduğu gibi müzik icrasıyla, muhtelif konserlerle aktif bir dernek olma uğraşlarının devam edeceğini ifade etti.İskenderun Körfez Musiki Derneği, Yeni Sezona Hızlı Girdi

Şef Mustafa Duran' da kısa bir selamlama konuşması yaparak, yeni sezonun yol haritasını özet olarak aktardı.

Daha sonra yeni dönem çalışmaları başladı. Şef Mustafa Duran öndeliğinde, sahnedeki müzisyenler eşliğinde, solistler Esen Şahin ve Tuncay Ataş, birbirinden güzel eserleri seslendirdiler.

Dernek üyeleri ve müzik severler yeni sezonun ilk müzik icrasından oldukça memnun oldular ve keyifli dakikalar geçirip, stres attılar.

Kaynaşma ve dayanışma içinde geçen ilk çalışma bir sonraki çalışmanın çok daha canlı ve içten geçeceğinin sinyallerini verdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol