Hatay Mahalli Haber
MENÜ

İskenderun Akdenizin bittiği değil başladığı yerdir

Yayınlanma Tarihi : 25.05.2016 00:00 Bu haber 2213 defa okundu

Hatay Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, Türkiye’nin büyük olma gibi bir iddiasının olduğunu belirterek, “Eğer çok çalışmayı öğrenirsek denizcilikte de iyi bir noktaya geleceğimize inanıyorum. İskenderun Akdeniz'in bittiği değil başladığı yerdir” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
İskenderun Akdenizin bittiği değil başladığı yerdir

Türkiye ve Kıbrıs'ta lisans düzeyinde denizcilik eğitimi veren 20 Üniversitenin yanı sıra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Gemi Makinaları İşletme Mühendisleri Odası ve ilgili kurum ve kuruluşların yöneticilerinin katıldığı "13. Denizcilik Eğitim Konseyi Toplantısı" İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)'nin ev sahipliğinde yapıldı.

Hatay vali yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, Hatay genelinde İskenderun Teknik Üniversitesi'nin önemli, güçlü lobisi olan bir teknik üniversite olduğunu söyledi. Hersanlıoğlu, " Ülkemizin büyük olma gibi bir iddiası var büyük olmayı da neden istiyor, çünkü hayatın merkezine insanı koymuş bir milletin temsilcileriyiz biz... Eğer biz büyürsek, gelişirsek ben şahsen dünyadaki birçok adaletsizliğin ortadan kalkacağına inanıyorum. Eğer çok çalışmayı öğrenirsek denizcilikte de iyi bir noktaya geleceğimize inanıyorum. Akdeniz'in bittiği değil başladığı yerdir İskenderun” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol