Hatay Mahalli Haber
MENÜ

İnegölde hak etmediğimiz bir yenilgi aldık

Yayınlanma Tarihi : 10.10.2016 00:00 Bu haber 625 defa okundu

Spor-Toto 2. Lig Kırmızı Grubunda ilk 5 haftaya lider giren Hatayspor'da  son saniyede yediği golle İnegöl'de  aldığı yenilginin üzüntüsü yaşanıyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
İnegölde hak etmediğimiz bir yenilgi aldık

Hatayspor'un sportif direktörü İlhan Palut, deplasmanda hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını, bu yenilgiden gereken dersleri çıkararak telafi etme yoluna gideceklerini vurgulayarak görüşlerini şöyle açıkladı:

"Deplasmanda İnegölspor'a son saniye golüyle yenildiğimiz için üzgünüz. Bu yenilgiyi hak etmedik. Verdiğimiz mücadelenin karşılığı bu değildi. 1 şutumuz direkten döndü. Ama bu yenilgiden gereken dersleri çıkaracağız. Sahamızda oynayacağımız Gümüşhanespor maçıyla yeniden çıkışa geçmek istiyoruz. Alacağımız bir galibiyetle bir seri yakalayarak taraftarlarımızın güvenini yeniden kazanmak amacındayız. Bunu başaracak güçteyiz. Ben futbolcu kardeşlerime inanıyor ve güveniyorum."

Bordo-Beyazlı takımın sportif direktörü İlhan Palut, takımda sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığını da sözlerine ekleyerek Gümüşhane maçının hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol