Hatay Mahalli Haber
MENÜ

İnancımız yüksek Hatayspor ligde kalacak

Yayınlanma Tarihi : 19.04.2016 00:00 Bu haber 1306 defa okundu

Hatayspor Kulüp Başkanı Aydın Toksöz, kötü gidişatı bilerek görevi kabul ettiklerini belirterek, ‘Hatayspor küme düşmeyecek’ dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
İnancımız yüksek Hatayspor ligde kalacak

Başkan Toksöz, yaptığı açıklamada, zorlu görevi kabul ederken Hatay’a hizmet için, Hatay’ı hak ettiği yerlere taşıyabilmek için geldiklerinin altını çizdi.
Kötü gidişatı görerek, bilerek görev aldıklarına dikkati çeken Toksöz, şöyle devam etti:
“Geldiğimizde görevimizin zor olduğunu, yolumuzun uzun olduğunu biliyorduk. Geldiğimizde bu takımın ne durumda olduğunu da hepiniz hatırlıyorsunuz. Bizim öncelikli hedefimiz geleceğin büyük Hatay’ını yaratmak ve bu sezon da Lig’de kalmaktı. Bu hedefler doğrultusunda ilk günden bu yana tüm mesaimizi, bilgimizi ve birikimimizi Hatay için harcadığımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bayram Toysal hocam ve futbolcu kardeşlerimizle birlikte Lig’de son 180 dakikaya giriyoruz. İnancımız yüksek. Güvenimiz tam. Olması gereken olacak ve Hatayspor Lig’de kalacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Bu son maçlarımızda Hatay halkı taraftarı tüm benliğiyle yanımızda olacaktır. Bundan da kuşkumuz yok. Taraftarımızın itici gücünü, büyüklüğünü hep yanımızda hissettik yine öyle olacağından eminim. Özellikle onlara sesleniyorum Hatay için, zafer için bizi yalnız bırakmasınlar. Bilsinler ki onlarla bütünleşiyoruz, onlar olmasa biz eksiğiz. Ayrıca buradan bu vesileyle sayın Valimize, Belediye Başkanımıza, Hatay’ın ileri gelen işadamlarına da sonsuz şükranlarımı sunmak istiyorum. Göreve geldiğimiz bu kısa süreçte hep varlıklarını, desteklerini ve güçlerini bize hissettirdiler. Hatayspor’un yanında oldular sağolsunlar, var olsunlar.
Ayrıca buradan Hatay’ın bağrından yetişmiş iki değerli isime de teşekkür etmek istiyorum. Bayram hocama ve bizim bu zorlu virajımızda yanımızda olan Gökhan Zan’a teşekkür ediyorum. Onlar bizim evlatlarımız zor günde Hatay’ın çocukları olduklarını herkese kanıtladılar. Koştular geldiler. Bu renkler için bir saniye bile düşünmediler, yanımızda oldular. Birlik beraberliğin önemi adına dosta düşmana örnek oldular. Evet onlar gibi Hatay’ın tüm evlatlarına tüm çocuklarına buradan sesleniyorum. Zaman birlik olma zamanıdır. Zaman kenetlenme zamanıdır. Hesapsız, kitapsız gelin bu takımı destekleyin. Dualarınızı bizden esirgemeyin. Hatay için birlik olun.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol