Hatay Mahalli Haber
MENÜ

İGC’den HGC’ye Iadeyi Ziyaret

Yayınlanma Tarihi : 19.11.2022 01:35 Bu haber 206 defa okundu

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Diyap Atar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni HGC Hizmet Binası’nda ziyaret ettiler.

Paylaş Paylaş Paylaş
İGC’den HGC’ye Iadeyi Ziyaret

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve Yılmaz Akpınar, Cuma Keseroğlu ve Erdal Yılmaz’dan oluşan yönetim kurulu üyeleri, kısa bir süre önce olağan genel kurulunu gerçekleştirerek seçilme başarısı gösteren HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni HGC Hizmet Binası’nda ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette kısa bir konuşma yapan İGC Başkanı Diyap Atar, medya sektörü içerisinde birlikte mücadele ettiklerini, yerel basının içerisinde var olan sorunların ancak birlik sağlanarak aşılabileceğini belirterek göreve yeni seçilen HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

İGC Başkanı Diyap Atar ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyetini ifade eden HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu, İskenderun basını ile her zaman istişare içerisinde olacaklarını, yerel medyanın sorun ve talepleri konusunda birlikte hareket edeceklerini belirterek ziyaretten dolayı İGC Heyeti’ne teşekkür etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol