Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hüseyin Şahbaz Reyhanlıspor'un Başkanı Oldu

Yayınlanma Tarihi : 24.08.2023 21:13 Bu haber 410 defa okundu

Uzun yıllar Reyhanlıspor ve Antakyaspor gibi profesyonel takımlarda başkanlık yapan deneyimli spor adamı Hüseyin Şahbaz, zor dönemde güçlü yönetimle Bölgesel Amatör Ligde yer alan Reyhanlıspor'a sahip çıkarak yönetimi üstlendi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hüseyin Şahbaz Reyhanlıspor'un Başkanı Oldu

Şahbaz, sosyal medya hesabında şu açıklamada bulundu; "Çok değerli Reyhanlı halkı ve sporsever Reyhanlıspor cefakar ve vefakâr taraftarı. Bilindiği üzere Bölgesel Amatör Ligine yükselmiş Reyhanlıspor'da uzun süre yönetim kaosu yaşanmış ve bir türlü yönetime sahip çıkan olmamıştı. 

İlçemizin çok değerli Reyhanlı Kaymakamı Yasin Öztürk ve Belediye Başkanımız Mehmet Hacıoğlu, bu konuya hassasiyet gösterip ilçenin ileri gelenleri ve STK temsilcileri ile defalarca görüşüp toplantılar yaparak bu konuyu çözmeye çalıştılar. 

Nacizane bizlerin de görüşlerini alarak bu sorunu aşmanın çabasında oldular . Ama bir türlü başkan ve yönetici adayı çıkmadı . Her defasında olduğu gibi benim başkan olmam ve yönetim oluşturmam yönünde bir düşünce oluştu. Ben kendim Reyhanlı Asi sulama kooperatifinde ve Kumlu Çukobirliğinde yoğun bir çalışma ortamım olmasına rağmen ve ailemin istememesine rağmen Kaymakam beyin içten çabalarını ve Belediye başkanımızın samimi yaklaşımları karşısında bu zor ama kutsal görevi kabul ettim. 

Elbette geçmiş dönemde yapmış olduğum Reyhanlıspor Kulübü başkanlığı ve Antakyaspor profesyonel kulüp başkanlığını verdiği tecrübe ile planlı programlı bir şekilde bu yolculuğa ya Allah diyerek başladık. 

Öncelikle birbirinden değerli yönetim kurulunu oluşturduk . Sonrasında yaklaşık en az 5 milyon liraya tekabül edecek bütçeyi oluşturmaya yönelik çalışmalar başladı. Değerli Reyhanlı kamuoyu Belediye Başkanımız bu bütçede en büyük katkıyı sağlayarak yaklaşık üçte birini karşılayacağını ifade ederek kaymakam beyin katkılarıyla iş adamlarımıza bir çok ziyaretler yapılmış yaklaşık 1 milyon tl yardım sözü alınmıştır. 

Yönetim kurulu olarak ta değerli zamanlarının yanında maddi katkı  sözü vererek destek vermişlerdir ve yapmaya başlamışlardır. Şunu söylemek istiyorum ki Reyhanlıspor sadece kaymakam bey, Belediye başkanı ve yönetim kurulundan ibaret değildir. Gün Gazi ensar ilçemiz Reyhanlı'ya ve spor kulübüne destek olmak günüdür . Yaklaşık 400 bin  kişinin yaşadığı bir ilçede tek takım olan ve insanların 6 Şubat depreminden sonra tek aktivasyonu olan insanların müşterekte birleştiği tek şey olan Reyhanlıspora destek olma ve yaşatma günüdür. Eski sporcusu ile siyasileri ve STK yöneticileri ve iş insanlarının desteği ile tek vücut tek yumruk olarak ayrışmanın olmadığı tüm Reyhanlı'yı temsil eden gurur kaynağı olan Reyhanlıspor'umuza destek olalım .Fikir ve önerilerinize her zaman açık olduğumuzu belirterek İlçe Kaymakamımız, Belediye başkanımız, ben ve yönetim kurulum , hocalarımız ve Reyhanlı spor ailesi sizleri yanımızda görmekten mutluluk ve onur duyacağımızı ifade ederek birlikten kuvvet doğar düsturu ile hep birlikte futbol kulübümüzü başarılara taşıyalım inşallah.

Rabbim bizlere yar yardımcı olsun . En kalbi duygularımla tüm Reyhanlı kamuoyuna sevgi ve saygılarımı gönderiyorum" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol