Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hiç Soğuk Künefe Yediniz Mi?

Yayınlanma Tarihi : 13.10.2022 11:05 Bu haber 629 defa okundu

UNESCO tarafından “Dünyanın 26. Gastronomi Şehri” olarak ilan edilen şehrimizin mutfağının en vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan Künefe geleneksel yapımının yanında special sunumları ile karşımızda olmaya devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hiç Soğuk Künefe Yediniz Mi?

Künefe konusunda müşterilerine sunduğu muhteşem lezzet ve manilerinin yanında son dönemde künefe atma konusunda gerçekleştirdiği akrobasi şovu ile tüm dikkatleri bir kez daha üzerinde toplamayı başaran Yess Künefe Seyfi Usta kısa bir süre önce menüsüne eklediği soğuk künefe ile bir kez daha ilgi odağı oldu.

Künefe konusunda sektörde zirvedeki yerini korumaya devam ettiğini ifade eden Yess Künefe Seyfi Usta yaptığı açıklamada, “Künefe benim uzmanlık alanım. Geleneksel olarak yaptığım künefe lezzetimin yanında yaptığım çalışmalar neticesinde menümüze eklediğimiz soğuk künefe ile bir kez daha adımızdan söz ettirmeyi başardık diye düşünüyorum. Bu konuda soğuk baklava olayından yola çıkarak neden soğuk künefe olmasın diyerek yola çıktım ve muhteşem bir lezzet ile müşterilerimin karşısında oldum. İlk olarak tadına bakanların vermiş olduğu olumlu dönüşler neticesinde ben bu işi çok iyi yaparım diyerek Ya Allah dedim ve şu anki duruma geldik.İlk başlarda porsiyon olarak aldığım siparişlere ilave olarak tepsi tepsi siparişler almaya başladım. Soğuk Künefe de tüm ürünlerimizde olduğu gibi malzemenin en iyisini kullanıyorum. Bol Antep fıstıklı soğuk künefelerimizin yakın bir zamanda daha çok müşterimiz tarafından isteneceğine kesin gözü ile bakıyorum. Soğuk künefe lezzetimizin tadına bakmak isteyen herkesi iş yerimize bekliyoruz. Künefe denince Yess, No stres” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol