Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hiç Denediniz Mi

Yayınlanma Tarihi : 11.10.2022 00:44 Bu haber 207 defa okundu

Asidik yapısı ve içerisinde bulunan C vitamini ile güçlü bir antioksidan görevini yerine getiren Limonatayı Tarihi Uzun Çarşı’da birçok noktada bulabiliyorsunuz. Ama Sütlü Limonatayı sadece bir noktada buluyorsunuz.  

Paylaş Paylaş Paylaş
Hiç Denediniz Mi

Haber Merkezimiz bu lezzeti yerinde tatmak üzere soluğu Tarihi Uzun Çarşı’da aldı. Hatay’da Sütlü limonata lezzetini yapan tek kişi olan İsmail Balcıoğlu, imal ettiği içeceğin hem lezzetini hem faydalarını anlattı.

İsmail Usta, konuşmasına devam ederek, “Limon ve süt mucizesi dediğim bu lezzet mide hasarını onarmasının yanında bağırsakları düzenler. Eklemlere iyi gelir, bağışıklığı güçlendirir. İşte böylesine faydalı bir lezzeti yaz ayları boyunca 15 yıldır aynı noktada satışa sunmaktayım. Sütlü Limonatamızın daimi müşterileri mevcuttur. Hatta şunu eklemek isterim ki bir bardak içen lütfen bir bardak daha hazırlar mısınız? diye tekrar ister. Bu gibi durumlara alışkınım ben. Bir de Sütlü Limonatanın formülünü sorarlar bana, ben de ‘formülü bizde saklı derim’ müşterilerime. Sütlü Limonata konusunda yaptığım araştırmalar ve denemeler neticesinde doğru kıvamı yakaladım. Tamamen doğal ürünleri kullandığım lezzetimizde ölçülerde her gün aynı orandadır. Doğru kıvamı müşterilerimin memnuniyetinden anlıyorum. Hijyen olmazsa olmazımdır. Orta boy bardağı 7.5 TL biraz daha büyük olan bardağı 10 TL’den satmaktayım. Müşterilerimin her daim lezzetli Sütlü Limonata içmeleri için elimden geleni yapmaktayım. Bu lezzet soğuk olarak tüketiliyor. Yaz mevsiminin en sıcak günlerinde içine attığım buza ilave olarak termosun etrafına da buz yerleştirdiğimde ürünümüz dondurması bir kıvama gelmekte bu şekilde de çok beğenilmektedir. Hala bu eşsiz lezzeti tatmayanlar varsa Tarihi Uzun Çarşı Yeni Cami kapısı yanındaki tezgahıma buyursun gelsinler.

Sütlü Limonatanın yanında Şalgam ve Meyan Şerbeti satışımızda vardır. Kış mevsimine girdiğimizde bu ürünlerimizin yerini günlük taze sıkma Nar, Portakal ve Greyfurt sularımız almakta ve vatandaşlarımıza bol bol vitamin vermekteyiz. Haftanın her günü hizmet verdiğim tezgahıma herkesi bekliyorum.” dedi.

 

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol