Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Her Zaman Emekçilerimizin Yanında Olacağız

Yayınlanma Tarihi : 21.06.2024 09:26 Bu haber 116 defa okundu

İskenderun'da Yolbulan Metal ve Sanayi fabrikasında çalışan işçiler yeniden grevde. İşverenin yüzde 50-60 oranındaki zammına karşılık Özçelik-İş Sendikası yüzde 130 oranında zam talep ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Her Zaman Emekçilerimizin Yanında Olacağız

Hak-İş Konfederasyonu İl Başkanı ve Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, 20 Haziran'da greve gideceklerini duyurmuştu.Her Zaman Emekçilerimizin Yanında Olacağız

İşçilerin bu mücadelesine CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara da kayıtsız kalmadı.Her Zaman Emekçilerimizin Yanında Olacağız

İskenderun'daki Yolbulan Metal Fabrikası'nda 250 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi süreci, ücret konusunda uzlaşılamaması nedeniyle tıkandığı için işçiler alınan grev kararı doğrultusunda, bugün itibarıyla iş bıraktı.

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Dörtyol Belediye Başkanı Bahadır Amaç ve siyasi parti temsilcileriyle birlikte, işçilere destek olmak için gelen Milletvekili Yıldırım Kara; "Emekçilerimize destek olmak üzere grev alanına gittik. Cumhuriyet Halk Partisi, ülkemize grev ve toplu sözleşme başta olmak üzere, çalışan haklarını getiren partidir. Bizler de bu tarihimizin ve kimliğimizin bilinciyle, her zaman emekçilerimizin yanında olacağız. İktidar eliyle çıkartılan krizlerin emekçilerimize yıkılmasına izin vermeyeceğiz." dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol