Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hedefimiz En Az 50 Puan

Yayınlanma Tarihi : 14.06.2024 08:19 Bu haber 61 defa okundu

Hatayspor’la yeniden anlaşma sağlayan Özhan Pulat, yeni dönemde herkesin izlerken heyecan alacağı birtakım oluşturacaklarını söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hedefimiz En Az 50 Puan

Hatayspor’un başarılı çalıştırıcısı Özhan Pulat, Kurtuluş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Metin Dingil’e yeni sezonun planlamasıyla ilgili açıklamada bulundu.Hedefimiz En Az 50 Puan

DELE BASHİRU DIŞINDA MEVCUT KADROYU KORUYACAĞIZ

Teknik direktör Özhan Pulat, öncelikli hedeflerinin mevcut kadroyu korumak olduğunu belirterek, “Kadromuzda çok karakterli ve yetenekli oyuncular var, önceliğimiz mevcut kadroyu korumak olacak. Dele Bashiru’yu takımda tutmamız zor görünüyor, çünkü taliplileri fazla. Onun dışında hiçbir oyuncuyu vermek istemiyoruz; ayrıca kiralıklardan dönecek oyuncularımız da bizimle olacak. Bu oyuncuların üzerine kulübümüzün bütçesine uygun 4-5 takviye yaparak, kadromuzu güçlendirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

YENİ BOUPENDZA VE AKİNTOLA’LAR BULACAĞIZ

Hatayspor’a geldiği ilk dönemde Boupendza, Akintola gibi yıldızları keşfederek kazandırdıklarına dikkat çeken Özhan Pulat şöyle devam etti:

“Yeni dönemde de başarıya aç, kendini ispat etmek isteyen yetenekli genç oyuncu grubunu Hatayspor’a kazandırmayı hedefliyoruz. Bu konuda gerekli çalışmalarımızı yaptık, yurt içi ve yurt dışında tespit ettiğimiz oyuncuların listesini de tamamladık. Kimse endişe etmesin, Hatayspor’a yeni yıldız oyuncular kazandırma peşindeyiz. Teknik ekibimiz gece-gündüz mesai yaparak, yetenekli oyuncuların takıma kazandırılması hususunda gerekli hassasiyeti göstermektedir. Taraftarlarımız yeni sezonda yeni yıldızlarını seyretmeye hazırlansın.”

HATAYSPOR’UN KAMPI 1 TEMMUZ-1 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA 

ERZURUM’DA

Hatayspor teknik direktörü Özhan Pulat, yeni sezon hazırlıklarının 1 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında Erzurum’da yapacaklarını açıklayarak, “Kamp dönemine kadar transfer çalışmalarımızı tamamlayıp eksiksiz bir şekilde gitmeyi planlıyoruz. Planımız 26 kişilik kadroyla Erzurum’da olmak, tabi bu rakam da değişkenlikte olabilir. Erzurum’da bir aylık kamp programımız arasında kamp yapan diğer takımlarla hazırlık maçı yaparak lige hazır hale gelmek. Yeni sezon hazırlıklarımızı tamamladıktan sonra Mersin’deki tesislerimizde kaldığımız yerden çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

SON 4 HAFTA BİR ÖMRE BEDEL

Ligin son 4 haftasında takıma geldiğinde ilk işinin oyuncuları ayağa kaldırmak olduğunu anlatan Özhan Pulat, “Üst üste yaşanan puan kayıpları oyuncuların üzerinde bir baskı oluşturmuştu. Öncelikle bu algıyı kaldırdık ve Gaziantep’te çok iyi oynadık ama bazı şeyleri aşamadık, o bir puan bize umut oldu. Ankaragücü galibiyeti de Hatayspor’un ligde kalacağının müjdesiydi. Beşiktaş maçında galibiyeti nasıl kaçırdığımızı tüm Türkiye gördü. Çaykur Rizespor galibiyetiyle de başarımızı tescilledik. Hatayspor’u ligde tutmak, şampiyonlukla eşdeğerdi” diye konuştu.

BAŞKA KULÜPLERDEN DE TEKLİF ALDIM

Yeni dönemde de Hatayspor’u çalıştıracak olmasından duyduğu memnuniyeti gazetemizle paylaşan Özhan Pulat, “Ben Hatayspor’da çalışmayı kabul ederken, hiçbir şart koşul öne sürmedim. Şu kadar isterim, şunu isterim gibi tekliflerim olmadı. Benim tek arzum vardı, depremi yaşamış şehrin hayallerini ve umutlarını yeşertmek, onları Hatayspor aracılığıyla hayata bağlamak. Ben bu şehri çok seviyorum, burada kendimi evimde hissediyorum. Çarşıya gittiğimde o insanların sıcaklığını ve samimiyetini görüyorum. Yine konteyner kentlerde dolaştığımda o insanlarla kucaklaşmak bana moral ve güç veriyor. Hatta bundan sonra bazı maçlar sonrası konteyner kentleri ziyaretlerimi sürdürmeye devam edeceğim. O insanların gözlerindeki ışıltı ve mutluluk beni çok duygulandırıyor. O yüzden başka kulüplerden gelen teklifi değerlendirmedim” dedi.

BEN SPOR ADAMIYIM YÖNETİME KİM GELİRSE GELSİN İŞİMİ YAPARIM

Özhan Pulat, konuşmasının sonunda yapılacak genel kurulla ilgili de görüş bildirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Hatayspor’a gelmeden önce Türkiye’nin saygın kulüplerinde görev yaptım. Avrupa’nın sayılı kulüplerinde de staj gördüm. Prolisansımı aldıktan sonra kendime bir hedef belirledim. Hatayspor benim için her zaman özel bir kulüp. Yeni dönemde güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. Hedefimiz de en az 50 puan toplamak. Yapılacak genel kurulda Hatayspor’un hakkına hayırlısı olsun. Ben spor adamıyım. Yönetime kim gelirse gelsin, ben işimi yaparım. Taraftarlarımızın içini ferah tutsun, bizler profesyonel insanlarız. Kongreler kulübün menfaati için yapılır, bu bizi etkilemez, biz işimizi yapacağız. Kim gelirse gelsin, bizim başkanımız ve yönetim kurulumuz olacaktır.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol