Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HDD Hatay’da 3 Tır Içme Suyu Dağıttı

Yayınlanma Tarihi : 03.09.2023 08:39 Bu haber 197 defa okundu

Depremden bu yana yardım faaliyetlerini aralıksız olarak sürdüren Hatay Dayanışma Derneği (HDD) şu ana kadar afetzede öğrencilere burs, afetzede ailelere maddi yardımlar, bölgeye hijyen setleri ve içme suyu yardımları gerçekleştirdi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
HDD Hatay’da 3 Tır Içme Suyu Dağıttı

Dernek Ağustos ayı sonunda Hatay’ın Defne, Antakya ve Samandağ ilçelerine 3 tır içme suyu dağıtımı gerçekleştirdi. Hatay Dayanışma Derneği Başkanı Fahir Semir Abacı İstanbul’dan gelerek dağıtımların sağlıklı bir şekilde yapılmasını sağladı. Bölgede bulunan vatandaşlar deprem sonrası birçok sorun yaşadıklarını şu an için öncelikli sorunlarının içme suyu temini olduğunu ifade ederek Hatay Dayanışma Derneğine yardımlarından dolayı teşekkür etti. HDD Hatay’da 3 Tır Içme Suyu Dağıttı

ABACI : KALBİMİZ VE AKLIMIZ HATAY’DA HDD Hatay’da 3 Tır Içme Suyu Dağıttı

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında bölgeye sık sık ziyaretler yapan Hatay Dayanışma Derneği Başkanı Fahir Semir Abacı “İstanbul’da faaliyet gösteren derneğimizin yönetim kurulu ve üyelerinin tamamı ile depremin yaralarının acilen sarılması ve ilimizin eski ihtişamına kavuşması için çalışıyoruz. Gerek Hatay’a olan ziyaretlerimizde gerekse derneğimize ulaşan hemşerilemizin taleplerinde öncelikli sorunun içme suyu olduğunu tespit ettik. Derneğimize en çok talep Antakya, Defne ve Samandağ ilçelerinden geldi. Bizde bu ilçelerde dağıtım için belirli noktalar belirleyerek muhtarlarımız aracılığı ile hemşerilerimize duyurusunu yaptık ve dağıtımlarımızı gerçekleştirdik. Hatay’ın toparlanması tamamlanana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kalbimiz ve aklımız Hatay’da” dedi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol