Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HBB MUAY THAİ TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

Yayınlanma Tarihi : 06.04.2016 00:00 Bu haber 931 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi, sporun her branşında elde ettiği başarılarla ülke gündeminde adından söz ettirmeye ve Hataylılara büyük gurur yaşatmaya devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
HBB MUAY THAİ TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

HBB Muay Thai Takımı, Karma Spor Sanatları WFMC Federasyonu tarafından 25-26-27 Mart tarihleri arasında İzmir Torbalı Çaybaşı Spor Salonu’nda düzenlenen ‘Şehitlerimizi Anma WFMC Türkiye Şampiyonası’nı lisanslı 3 sporcusunun elde ettiği müthiş başarılarla noktaladı.

Hatay’a ilk defa altın kemer getirmenin haklı gururunu yaşayan 72.5 kg’da Mustafa Büyükbaş, 76 kg’da Şamil Koçak ve +95 kg ağır siklette Süleyman Kaydı; Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

TEKNİK HEYETTEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Teşekkür ziyaretine HBB Muay Thai Milli Takım Antrenörü ve Hatay İl Temsilcisi Mehmet Yanık, WFMC Türkiye Başkanı Alpaslan Gülbay ve WFMC Teknik Kurul Başkanı İsmet Durnaoğlu da katılım gösterdi.

3 altın kemer kazanarak şampiyonaya damga vuran ve bu önemli başarılarla Hatay’ın gururu olarak Hataylılara unutulmayacak bir armağan sunan HBB Muay Thai sporcuları ile ziyarete katılım gösteren teknik heyet, başta Hatay’da sporun gelişimine öncülük eden Başkan Savaş’a ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundular.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol